Ce surpriză le-au pregătit handbaliștii de la HCDS suporterilor lor

228
Ce surpriză le-au pregătit handbaliștii de la HCDS suporterilor lor - hcds-1574628249.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud s-a impus în fața echipei CSM Reșița și a avansat în clasamentul Ligii Naționale. Echipa de la malul mării a fost încurajată de un public numeros în Sala Sporturilor din Constanța, așa cum se întâmplă la fiecare meci jucat pe teren propriu. 


Oficialii clubului constănțean au decis să reducă prețurile produselor cu însemnele clubului, care pot fi găsite la magazinul oficial sau comandate direct de pe internet. 


"I-am simțit aproape pe suporterii noștri și la meciul cu Reșița. Și pe cei din tribune, și pe cei care au urmărit transmisiunea live de pe Facebook. Câștigăm și datorită lor. Le-am pregătit această surpriză, pentru că am vrea să vedem cât mai mulți fani purtând tricourile noastre la meciurile din Sala Sporturilor. Numai împreună ne putem atinge obiectivele", a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu. 


Un tricou oficial de joc al HCDS costă 105 lei, o bluză de trening - 132 lei, în timp ce o eșarfă poate ajunge până la 23 de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5425 secunde