Liga Națională de handbal masculin

Tot mai sus în clasament! HCDS învinge la Călărași și se apropie de play-off

244
Tot mai sus în clasament! HCDS învinge la Călărași și se apropie de play-off - fondhcds1-1573853037.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud continuă seria bună din Liga Națională. Echipa antrenată de Djordje Cirkovic a jucat, joi seară, în deplasare, împotriva Dunării Călărași, într-o partidă care a contat pentru etapa cu numărul 10. 


Formația de la malul mării a făcut un meci extrem de bun chiar dacă în prima repriză jocul a scârțâit și gazdele au intrat cu un avantaj minim la cabine, scor 13-12. În partea a doua, constănțenii s-au trezit și, după 30 de minute de timp efectiv de joc foarte bune, s-au impus cu 24-21, reușind astfel cea de-a cincea victorie consecutivă. 


Pe teren și-a făcut apariția și antrenorul secund George Buricea, care a înscris și ultimul gol al partidei, dintr-o aruncare de la 7 metri foarte bine executată. 


În urma acestei victorii, HC Dobrogea Sud a urcat pe locul 9 în Liga Națională, acumulând astfel 13 puncte. 
O victorie care le menține moralul bun constănțenilor și care le dă acestora speranțe că pot prinde un loc de play-off la finalul sezonului regulat. 


"Un meci foarte greu. Băieții s-au mobilizat și au muncit pentru victorie. Ne bucurăm că am câștigat, era deosebit de important să o facem pentru că, dacă am fi pierdut, ne-am fi îndepărtat de locurile de play-off. Mulțumim suporterilor, care au venit în număr mare să ne susțină", a declarat președintele HCDS, Ionuț Stănescu, pentru site-ul oficial al clubului. 
Jucătorii de la HCDS s-au simțit foarte bine la Călărași, acolo unde au avut propria galerie, nu mai puțin de 50 de suporteri constănțeni mobilizându-se și făcând deplasarea. Aceștia au cântat pe tot parcursul meciului, iar la final, au fost răsplătiți cu o frumoasă victorie. 


Antrenorul Djordje Cirkovic s-a bazat la Călărași pe următorii jucători: Iancu, Hendawy - Andrei 7 goluri, Malinovic 5, Nistor 4, Chikovani 2, Csog 2, Buricea 1, Mocanu 1, Simovic 1, Rotaru 1, Nikolic, Ignat, Ilie.


XXX 
Handbal Club Dobrogea Sud va juca, etapa viitoare, împotriva CSM-ului Reșița, într-un meci care se va disputa joia viitoare, la Sala Sporturilor din Constanța. Partida ar trebui să fie una foarte ușoară pentru HCDS, mai ales că echipa din Reșița este codașa clasamentului, cu doar 4 puncte câștigate în 10 etape. 


Cu un eventual succes în fața Reșiței, HC Dobrogea Sud ar putea urca până pe locul 5 în clasament, poziție ocupată în prezent de CSA Steaua. Acest lucru se va întâmpla, bineînțeles, și dacă jocul rezultatelor va fi convenabil pentru echipa de la malul mării. 


Până la meciul cu Reșița, handbaliștii constănțeni se vor antrena la Sala Sporturilor, acolo unde Djordje Cirkovic, George Buricea și Alexandru Buligan vor încerca să pună la punct strategia pentru a câștiga toate cele trei puncta puse în joc. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2784 secunde