Începând de astăzi

Cei mai buni halterofili se bat pentru medalii la Constanța

1010
Cei mai buni halterofili se bat pentru medalii la Constanța - laurapricop1-1307984049.jpg

Articole de la același autor

Finalele Campionatului Național de juniori II se dispută timp de patru zile, în sala de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS. Dobrogenii speră la cel puțin trei titluri și la alte câteva medalii. Sala nouă de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS Constanța găzduiește, începând de astăzi, finalele Campionatului Național de juniori II (sportivi cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani).
Participă în jur de 250 de sportivi, de la 24 de cluburi din țară (LPS Constanța - antrenori, Angheluș Beșleagă și Mircea Roșu, Farul Constanța - antrenor, Ion Filip, Oil Terminal Constanța - antrenor, Nicolae Căpriceru, LPS Galați, Dunărea Galați, Dinamo, CSS 7 București, Steaua, CSS 3 Steaua, Rapid, Olimpia București, CSM Rm. Vâlcea, CSM Brașov, CSM Bistrița, AMEF Arad, CSM Arad, Crișul Oradea, CS Botoșani, LPS Piatra Neamț, HC Timișoara, CSM Bacău, Unirea Alba Iulia, LPS Alba Iulia și CSM Cluj).
LPS Constanța va concura cu Ionela Broască, Laura Pricop, Eduard Olteanu, Marius Bechea, Florin Mihai, Claudiu Gănuci și Alexandru Neagu. Halterofilii Farului sunt Andrei Enciu, Mariana Dumi-trache, Bianca Dumitrescu (sportivă de 11 ani, sub limita inferioară de vârstă, astfel că va evolua cu aprobare), Ana-Maria Dumbravă și Dorin Mocanu.
"Ne bucurăm că am reușit să adu-cem la Constanța o nouă competiție oficială de haltere. Ultima dată când s-a organizat aici așa ceva a fost în 1995, în sala de culturism de la Farul, Naționalele de seniori. Competiția se anunță puternică, dar sperăm ca LPS să obțină două titluri la feminin (Pricop și Broască), dacă nu trei (Dumitrache) și unul la băieți (Mihai). De asemenea, așteptăm medalii și de la Mocanu, Bechea și Gănuci, cu cât mai strălucitoare, cu atât mai bine. Regretăm absența, din pricina unei accidentări, a lui Florin Safar, de la LPS, care, dacă ar fi concurat, nu avea adversar", a declarat, pentru "Cuget Liber", Angheluș Beșleagă, care a remarcat și sprijinul pe care Ferma Stoian și Restaurantul Amster’s l-au acordat în organizarea competiției.
Ședința tehnică a Naționalelor se desfășoară astăzi, de la ora 10, iar după-amiază, de la ora 16, încep ostilitățile, care se vor încheia vineri, 17 iunie. Competiția este și criteriu de selecție pentru Campionatul European din Polonia, din luna august.  
Din partea Federației Române de Haltere vor fi prezenți la Constanța vicepreședintele Costel Dimofte, secretarul general Gheorghe Diaconu și directorul tehnic Virgil Dociu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5609 secunde