CFR Cluj și Steaua își joacă, diseară, ultima carte în Europa League

360
CFR Cluj și Steaua își joacă, diseară, ultima carte în Europa League - stadionsteauaplin-1361399284.jpg
După înfrângerile suferite în manșa tur a 16-imililor Europa League, Steaua București (0-2 la Ajax Amsterdam) și CFR Cluj (0-2 la Inter Milano) vor susține, în această seară, meciurile retur, pe teren propriu.
Partida dintre CFR Cluj și Inter Milano va începe la ora 20.00, în direct pe Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și Pro Tv, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădu-lescu". Meciul va fi arbitrat de brigada formată din centralul Pawel Gilva (Polonia) și asistenții Piotr Sadczuk, Maciej Wierzbowski; rezervă Konrad Sapela, plus asistenții adiționali Robert Malek și Hubert Siejewicz. 
Cristi Chivu face parte din lotul italienilor, fundașul revenind după o accidentare.
Celălalt meci, dintre Steaua și Ajax, se va juca de la ora 22.00, în direct pe Digi Sport 1 și Dolce Sport 1, pe Național Arena, într-o partidă în care "roș-albaștrii" nu se pot baza pe mijlocașii Bourceanu și Pintilii, însă Reghecampf susține că Szukala ar putea fi apt pentru joc. De asemenea, Tănase va reveni în joc după suspendare.
Meciul va fi arbitrat de Paolo Tagliavento (Italia), ajutat de asistenții Andrea Stefani, Lorenzo Man-ganelli, Elenito Di Liberatore (rezervă), Luca Banti și Mauro Bergonzi (ambii asistenți adiționali).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Ianuarie 2013
Stire din Sport : Fundașul Cornel Râpă a semnat cu Steaua
Pagina a fost generata in 0.4208 secunde