Campionatul Național de Bowling, Divizia A

CFR Constanța, victorie în restanța cu Miercurea Ciuc

427
Echipa CFR Constanța s-a impus, cu scorul de 5.211-5.134, în fața celor de la Bowling Club Miercurea Ciuc, într-o partidă restanță din cadrul Campionatului Național de Bowling, Divizia A. Meciul s-a jucat în sala Elcomex din Cernavodă.
Pentru CFR Constanța, au punctat Dan Mihăilă (947), Cătălin Antimirescu (antrenor-jucător; 901), Adrian Mănescu (896), Paraschiva Mărișoiu (823), Andrei Mănescu (820) și Tanior Nasip (înlocuit cu Daniel Șotnic; 824).
"Am întâlnit o echipă puternică, ambițioasă, foarte bine organizată, atât din punct de vedere sportiv, cât și administrativ. De aceea, victoria este cu atât mai prețioasă. Îi acordăm o remarcă specială lui Dan Mihăilă, recent adus la Constanța de la Hunedoara. Evoluțiile lui sunt foarte bune, confirmă încrederea ce i s-a acordat, este un transfer reușit", a declarat, pentru "Cuget Liber", secretarul clubului CFR, Radu Gheorghe.
Etapa viitoare (duminică, 20 noiembrie), feroviarii constănțeni vor juca, pe teren propriu, cu North Star Split București.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 27 Octombrie 2011
Stire din Sport : Pregătiri de Halloween
Pagina a fost generata in 0.5821 secunde