Probleme la FC Farul: De ce nu mai vine lumea la stadion?

1829
10
Probleme la FC Farul: De ce nu mai vine lumea la stadion? - farul-1320094667.jpg

Aflată pe locul 9 în clasamentul Seriei I a Ligii a II-a, FC Farul are parte de o susținere aproape nesemnificativă la meciurile disputate în fața propriilor susținători. În aceste condiții, conducerea clubului constănțean are motive întemeiate să fie îngrijorată.

Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că se aștepta ca numărul suporterilor să fie mai mare la partida de sâmbătă cu Delta Tulcea, de pe teren propriu, încheiată cu scorul de 0-0. Nu ai cum să nu-ți pui întrebarea "Dacă nu acum, atunci când?", în condițiile în care alb-albaștrii s-au aflat față în față cu liderul la acel moment, despre care însuși antrenorul principal al "marina-rilor", Marian Pană, a spus că este cea puternică echipă din serie.
"Din păcate, numărul suporterilor prezenți la meciurile noastre este mult prea mic. Nici măcar la jocul cu Delta Tulcea interesul nu a fost unul crescut. În aceste condiții, nu avem nicio șansă să ne acoperim costul biletelor. Probabil că numărul suporterilor va crește atunci când vor vedea că într-adevăr suntem angrenați în lupta pentru promovare. Oricum, le mulțumim celor prezenți sâmbătă la confruntarea cu Delta, pentru că ne-au sprijinit și ne-au încurajat să obținem un rezultat bun. De asemenea, țin să mulțumesc galeriei, care a fost extraordinară", a spus Lică.
La partida de sâmbătă, dintre Farul și Delta, au asistat aproximativ 300 de spectatori, un număr mult prea mic în comparație cu așteptările conducerii clubului de pe litoral.

Marcel Lică a menționat, totodată, că și-a făcut anumite calcule în ceea ce privește rezultatele echipei din turul de campionat.
"Dacă, la finalul turului, vom avea +3 în clasamentul adevărului, ar fi foarte bine, iar eu aș fi mulțumit", a precizat Lică.
În ceea ce îl privește pe antrenorul Marian Pană, acesta a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că le mulțumește suporterilor pentru susținere la meciul cu Delta Tulcea.
"Suporterii, atâția câți au fost, ne-au încurajat și le mulțumesc pentru asta! Avem nevoie de sprijinul lor, ne așteaptă în continuare partide dificile. Trebuie neapărat să câștigăm la Buzău, avem nevoie de toate cele trei puncte", a spus Pană.

FC Farul susține, săptămâna aceasta, ședințe de pregătire zilnice, la baza proprie din strada Primăverii, în vederea meciului din deplasare cu Gloria Buzău.
Primul antrenament s-a desfășurat ieri, începând cu ora 16. De astăzi și până vineri inclusiv, ședințele de pregătire ale alb-albaștrilor sunt programate la ora 11.00.
Partida Gloria Buzău - FC Farul este programată sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 12, în cadrul etapei a XII-a a Ligii a II-a, Seria I.

Comentează știrea

fcfc
1 noiembrie 2011
aduceti puncte din deplasare sa vina lumea

daca aduceti puncte si din deplasare o sa vina lumea la stadion , sa tragem si noi acolo la primele locuri nu sa ne multumim cu egaluri , e o serie de kkt nici viitorul nici tulcea nu arata nimic niste echipe de desculti si aia , sa se faca plata la jucatori si sa se daruiasca mai mult daca vreti spectatori mai multi

farist
1 noiembrie 2011
farul

sa venim la stadion sa vedem ce anume? o ekipa de divizia C? fara niciun viitor? prefer sa imi aduc aminte de Farul care batea pe steaua dinamo sau craiova, cu Petcu, Dinu, Birbora, Sandi Popovici, Grigoras, Munteanu, Serban, Carabas. Ei joaca si acum mai bine ca muhaelele de acum.

mama lui stefan cel mare
1 noiembrie 2011
fcfc

daca din doua deplasari relativ usoare, la braila si dinamo2, am luat doat 1pct si 4 goluri, ce pretentii aveti de la iubitorii fotbalului, sa vina sa vada ce? cum ciobanu de la farul in loc sa joace fotbal a faultat tot meciul, cum scapam de 11m datorita arbitrilor? asta este echipa? asa vreti spectatori?

4D
1 noiembrie 2011
Spectatori multi = stadion nou + echipa competitiva

De ce credeti ca 30.000 de oameni merg intr-o seara la un singur Mall si doar 300 merg la stadionul Farul? Pentru ca la stadionul Farul nu au ce sa faca! Echipa este ca vai de ea, iar stadionul este praf! Gazonul este orezarie, scaunele sunt pline de praf si noroi, toaletele sunt mizerabile, atmosfera este demna de anul 1957... Un nou stadion, in genul celui din Bucuresti sau Cluj, plus o echipa care sa se bata la castigarea Ligii 1 si in Cupele Europene vor aduce suportul a 30.000 de spectatori DE CALITATE!

suporter
1 noiembrie 2011
echipa nu joaca nimic

de aia nu vine lumea la stadion

nicolae t.
1 noiembrie 2011
ia ganditi-va

D-l Lica se face ca nu stie.Sunt multe domnule!In primul rand echipa nu e constanteana,apoi partonul nu demonstreaza ca vrea performanta,si de aici lipsa valorii.Multumiti-va cu astia 300.Si mai e ceva.Cred ca Giani nejustificat a tinut de stadion.De aici toate belelele cu C.J Oricum o sa-l piarda ca nu e in stare de el.Stii dumneata cum percep jucatorii pe un stadion de 20000 de locuri urale le a 300 de suporteri?Succes!

aria ultra
1 noiembrie 2011
giani

farul e o palarie prea mare pentru giani nedelcu care ar fi vrut sa faca afaceri cu banii de pe primarie. in acest ritm, farul nu va reveni in veci in Liga I. cit despre stadion, nu mai e decit o singura varianta. demolarea si reconstructia. dar cine va reconstrui, cind nu sunt cateva sute de mii de euro care ar asigura promovarea?

Dini
1 noiembrie 2011
ce nesimtiti sunteti

Sunteti suporterii altor echipe de asta nu veniti la stadion asta de ce nu spuneti numai scuze aveti toti ba ca nu avem echipa ba ca vreti alt stadion ba ca de ce este biletu 100 de mii ba ca nu sunt jucatorii constanteni ce tot vreti bai fratilor vreti numai aur si bogatie fara sa munciti voi nu veniti sa dati un ban la echipa asta si mai aveti tupeu sa cereti si sa vreti sa va fie rusine sunteti niste nesimtiti asta sunteti asa cyum eu si ceilalti 299 putem sa mergem pe stadionu ala eu de 16 ani de zile altii de 20 sau 30 de ani nu mai va ... pe voi atata sunteti toti domni si aveti numai pretentii pe moca veniti la meciuri si sustinetii pe oamenii astia buni sau rai cum sunt ca tot ai nostrii sunt dar voi cum nu aveti pic de mandrie in voi ce va putem cere noi astia 300 care venim sa sustinem pe faru . Va mai spun odata sa va fie rusine cand a fost bine erati toti acuma la greu nu mai va vede nimeni pe stadion asa ca lasati nu mai scrieti si comentati de faru ca voi nu aveti nici un drept daca nu veniti pe stadion meci de meci asa ca RUSINE. HAI FC FARUL CONSTANTA

doar FARUL
1 noiembrie 2011
bravo dini

Ai perfecta dreptate. La finala cupei au venit 7000 , acum cauta diverse scuze. Un adevarat suporter isi incurajaza echipa si la bine si la greu.Forza Farul !

fc farul
1 noiembrie 2011
farul

spartanii 300

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3833 secunde