Chelsea are un nou antrenor. Antonio Conte a semnat un contract pe 3 ani

101
Chelsea are un nou antrenor. Antonio Conte a semnat un contract pe 3 ani - antonioconte-1459779270.jpg

Articole recomandate

Italianul Antonio Conte va fi noul antrenor al echipei de fotbal Chelsea pentru următorii trei ani. Tehnicianul italian, care a cucerit trei titluri cu Juventus în Serie A, a semnat un contract valabil pe trei sezoane și va câștiga în acest timp aproximativ 20 de milioane de euro, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul echipei Chelsea, potrivit B1.ro.

"Sunt foarte încântat de posibilitatea de a lucra la Chelsea Football Club. Este o mândrie să fiu antrenorul echipei naționale a țării mele și doar un rol atractiv, precum cel de manager la Chelsea, poate urma după asta.

Abia aștept să cunosc pe toată lumea din club și să fac față provocării de zi cu zi din Premier League. Sunt fericit că anunțul a fost făcut acum, pentru ca totul să fie clar și pentru a încheia orice speculație", a declarat Conte, pentru site-ul oficial al londonezilor.

Italienii subliniază că Antonio Conte nu va merge singur la Chelsea, ci însoțit de întreg staff-ul său, aceasta fiind una din principalele condiții pe care le-a pus pentru a prelua trupa de pe Stanford Bridge. Gianluca Conte, fratele lui Antonio va fi secund, iar alături de el vor mai veni Angelo Alessio, Massimo Carrera, Paolo Bertelli și Mauro Sandreani.

Antonio Conte va părăsi "squadra azzurra" după turneul final al Campionatului European din Franța și va merge în Anglia, acolo unde o va prelua pe Chelsea.

Antonio Conte va fi al cincilea manager italian din istoria lui Chelsea, după Gianluca Vialli, Claudio Ranieri, Carlo Ancelotti și Roberto Di Matteo. Cu antrenorul de 46 de ani pe bancă, Italia s-a calificat fără înfrângere la Euro 2016, unde va juca în grupa E, alături de Belgia, Irlanda și Suedia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3768 secunde