Christoph Daum a condus primul antrenament cu lotul naționalei

121
Christoph Daum a condus primul antrenament cu lotul naționalei - christophdaum-1472489787.jpg

Articole recomandate

Selecționerul Christoph Daum a condus, luni, la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, primul antrenament cu lotul primei reprezentative în formulă aproape completă, singurii absenți fiind Gabriel Torje și Nicolae Stanciu, scrie News.ro.



Cei doi se vor alătura lotului luni seară. Stanciu a plecat în Belgia, unde a semnat cu Anderlecht Bruxelles, iar Torje a avut duminică seară meci în campionatul Rusiei.

La ședința de pregătire au participat 24 de jucători, dintre care 21 de câmp și trei portari. S-a prezentat în cantonament și Cristian Bălgrădean, convocat în locul lui Ciprian Tătărușanu, care s-a accidentat duminică seară la un meci al Fiorentinei.

După o oră de antrenament, în ultima jumătate de oră a ședinței de pregătire fotbaliștii s-au împărțit în două echipe și au jucat un meci școală.

La antrenamentul de la Mogoșoaia au asistat aproximativ 250 de suporteri, care și-au luat bilete gratuite de pe site-ul FRF.

Lotul pregătit de Christoph Daum s-a reunit la Mogoșoaia în vederea meciului cu Muntenegru, din preliminariile Cupei Mondiale.

Partida România - Muntenegru, prima din cadrul preliminariilor CM din 2018, este programată la 4 septembrie, de la ora 21.45, pe Cluj Arena.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1525 secunde