Ciclism: Lance Armstrong și-a cerut scuze luni față de membrii fundației sale, Livestrong

219
Ciclism: Lance Armstrong și-a cerut scuze luni față de membrii fundației sale, Livestrong - 299089-1358203183.jpg

Fosta vedetă a ciclismului, Lance Armstrong, și-a cerut luni scuze membrilor fundației sale, Livestrong, a afirmat pentru Agenția France Presse o purtătoare de cuvânt a organizației, fără să precizeze dacă fostul campion a mărturisit și faptul că s-a dopat.

"Lance a venit la sediul Fundației Livestrong astăzi (luni), pentru o întrevedere particulară cu membrii noștri și s-a scuzat sincer pentru momentele penibile pe care le-au trăit din cauza lui", a declarat purtătoarea de cuvânt a asociației de luptă contra cancerului Rae Bazzarre.

Aceasta din urmă a adăugat că fostul campion ciclist, el însuși supraviețuitor al unui cancer și care a fondat Livestrong în 1997, i-a îndemnat pe membrii fundației "să continue excelenta lor muncă de luptă alături de persoanele bolnave de cancer".

Armstrong a făcut acest gest cu puțin timp înainte de a acorda un interviu foarte așteptat cu celebra prezentatoare americană Oprah Winfrey, unde ar putea să mărturisească pentru prima oară că s-a dopat. Acesta va fi primul interviu al lui Armstrong după ce Uniunea ciclistă internațională l-a șters pur și simplu din toate palmaresele de după 1998, inclusiv din cel al Turului Franței.

 


Sursa: Agerpres



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5014 secunde