Cine e responsabil pentru dezastrul de la CS Tomis?

537
1
La sfârșitul lunii ianuarie, Consiliul Județean anunța, cu surle și trâmbițe, în ziarul de casă, că se va implica în handbalul constănțean: va stabili noua organigramă, va rezolva problemele financiare, va demara un proiect de performanță. Însă, după ce s-a bătut cu cărămida în piept, "salvatorul" s-a făcut nevăzut.

Echipa s-a destrămat, în club e haos, desființarea bate cu putere la ușă. Cine este responsabil pentru acest dezastru, de ce oare nu au fost onorate promisiunile făcute? De ce nu s-a respectat voința consilierilor, care au votat susținerea handbalului feminin? Cum se explică faptul că, din ianuarie 2011, au urmat întârzieri peste întârzieri, iar la ora actuală sunt restanțe cu salariile de câte trei luni? Să fie vorba la mijloc de alte interese? Să urmărească cineva desființarea clubului și trecerea patrimoniului acestuia în administrarea vreunei "găști"? Miza să o constituie terenul și spațiile de acolo? Ar fi urât ca sportul să pice la mijloc într-un război absurd al intereselor meschine.

v v v

Ieri, baza sportivă a Tomisului, din bd. Aurel Vlaicu, a rămas fără curent electric și fără apă. Facturile n-au mai fost achitate, datoriile s-au strâns, iar companiile respective au luat măsura radicală. O decizie care afectează nu numai echipa mare (sau ceea ce a mai rămas din ea), ci și grupele de copii și juniori, care fac sport de performanță sau pentru sănătate.

A nu se uita că sala respectivă a găzduit și competiții școlare de anvergură, gen Cupa Academicus sau Cupa Consiliului Județean.

v v v

În curând, Andreea Tîlvîc, una dintre jucătoarele care și-au rupt oasele pentru CS Tomis, va deveni mămică. Ea are nevoie de bani pentru naștere, pentru copil, pentru familie, însă clubul nu și-a achitat până acum datoriile… 

Comentează știrea

Aragorn
8 iulie 2011
Deja vu...

Alta marie cu aceeasi palarie...unde am mai vazut noi (in trecutul apropiat) chestia cu taiatul apei si alte asemenea "ajutoare" ?...pe stadionul FARUL nu au reusit inca sa puna labele jegoase, asa ca incearca acum cu baza Hidrotehnica...ALO - Dna FRINCU, fosta handbalista, SE AUDE ?...lasam sa moara handbalul feminin constantean si bagam bani in sporturi fara traditie pe malul marii, gen volei masculin ???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2985 secunde