Cine este înlocuitorul lui Ilie Năstase la Fed Cup România

121
Cine este înlocuitorul lui Ilie Năstase la Fed Cup România - ilienstase-1509618328.jpg

Articole recomandate

Fostul tenisman Florin Segărceanu este noul căpitan-nejucător al echipei de Fed Cup a României, începând cu data de 31 octombrie, potrivit unui comunicat remis, transmite Realitatea.net.


Segărceanu, fost căpitan-nejucător al echipei de Cupa Davis a României, va face echipă cu Alina Tecșor-Cercel, care rămâne, în continuare, antrenorul echipei de Fed Cup.

Florin Segărceanu îl înlocuiește în funcție pe Ilie Năstase (71 ani) care a fost suspendat din orice calitate oficială până în anul 2021 de către ITF pentru că le-ar fi insultat pe jucătoarea Johanna Konta și pe Anne Keothavong, căpitanul echipei Marii Britanii, precum și pe un arbitru și un ziarist, la meciul de la Mamaia dintre echipele României și Marii Britanii, din barajul pentru Grupa Mondială II a Fed Cup (22 aprilie).

Năstase nu va fi acreditat la evenimentele ITF până în anul 2019. Turneele de Mare Șlem nu sunt incluse în această sancțiune, deoarece ele sunt în afara jurisdicției ITF.

Ilie Năstase a făcut apel la sancțiunea ITF în luna august, iar acesta va fi analizat de un tribunal independent.

Următorul meci al României în Cupa Federației va avea loc anul viitor, în perioada 10-11 februarie, pe teren propriu, împotriva Canadei, în primul tur al Grupei Mondiale II.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.459 secunde