Cine sunt câștigătorii Crosului Olimpic de la Constanța

966
4
Cine sunt câștigătorii Crosului Olimpic de la Constanța - cros-1339947466.jpg

Articole de la același autor

Aproximativ 600 de constănțeni au participat, ieri dimineață, la cea de-a 25-a ediție a Crosului Ziua Olimpică, competiție organizată de COSR, DJST, Academia Olimpică Română - Filiala Constanța, Asociația Județeană de Atletism și Radio Vacanța, în parteneriat cu administrația locală, Inspectoratul Școlar Județean, Inspectoratul Județean de Poliție, CS Farul, Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității "Ovidius", Serviciul Poliției Rutiere, Inspectoratul Județean de Jandarmi.
"A fost o competiție finalizată cu bine, nu au fost incidente neplăcute, participanții au alergat în cinstea spiritului olimpic și, nu în ultimul rând, pentru sănătatea fiecăruia, așa cum a fost descrisă și deviza concursului: «Aleargă pentru sănătatea ta»", a declarat consilierul sportiv al DJST, Mihai Orzan.
Competiția a fost deschisă, în dreptul Sălii Sporturilor, de unii dintre cei mai reprezentativi performeri din istoria sportului constănțean: Elena Frîncu (fostă vicecampioană mondială la handbal în 1973, actuală reprezentantă a Comitetului Olimpic și Sportiv Român), Ion Draica (fost campion olimpic la lupte greco-romane la JO de la Los Angeles 1984) și Ilie Floroiu (fost campion național cu 26 de titluri și 14 recorduri naționale la atletism, actualul director general al CS Farul Constanța).

Iată rezultatele crosului: masculin, locul 1 - Florin Anghel; locul 2 - Răzvan Nicola; locul 3 - Claudiu Marca; feminin, locul 1 - Alina Râpanu; locul 2 - Florentina Buga; locul 3 - Andreea Timofei; cea mai tânără participantă: Natalie Hârbu (născută în 2009); cel mai tânăr participant: Valentin Băhăiescu (născut în 2008); cea mai vârstnică participantă: Veronica Negreanu (născută în 1930); cel mai vârstnic participant: Ion Gheorghe (născut în 1932); cea mai numeroasă familie: fam. Lungu (patru membri).
La eveniment, a fost prezent și directorul Direcției Județene de Tineret și Sport Constanța, Claudiu Teliceanu, care a felicitat toți participanții și sportivii câștigători.



Comentează știrea

iuli
18 iunie 2012
distanta

Alo? Care a fost distanta alergata?

Felix
18 iunie 2012
Parca nu am fost asa de multi

Sincer, cred ca nu au fost mai mult de 400 de participanti, iar poza nu are treaba cu crossul, ca la cross nu s-au purtat numere.

Felix
18 iunie 2012
Completari

Iuli, distanta a fost de 4.5km. Felicitari atat organizatorilor cat si participantilor, mai putin celor care au incercat sa triseze prin scurtarea curbelor prin iesirea de pe traseu.

nelu
25 iunie 2012
telegraf 2

pozele-s de la crosul loteriei nationale, de anul trecut. jalnic

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Aprilie 2012
Stire din Sport : Mondialele se pregătesc pe litoral
Pagina a fost generata in 1.072 secunde