Cine sunt câștigătorii ediției a XVI-a a Cupei Rig la Crap

130

Articole de la același autor

Pescuitul este privit ca și o activitate relaxantă, pe care o poți face în compania familiei sau a prietenilor. Însă, din pasiunea pentru pescuit și din dorința de a nu face rău peștilor, de-a lungul timpului, pescuitul a devenit și o activitate sportivă.

Pe malul lacului Corbu au loc unele dintre cele mai frumoase competiții organizate la noi în țară. Ultima de acest fel a fost Cupa Rig la Crap, ediția a XVI-a, unde au concurat 18 echipe de pescari din România, Bulgaria și Republica Moldova. Pentru a câștiga cupa, cei mai mari 12 pești contând în notare, pescarii s-au luptat să aducă la mal prada cea mai mare.

Competiția a durat patru zile, timp în care vremea frumoasă a ținut cu participanții. Pe parcursul acestor zile, toți concurenții au vrut să doboare recordul înregistrat tot pe lacul Corbu: capturarea unui pește de peste 29 de kilograme. Toată lumea știe că în adâncurile lacului se pot ascunde crapi foarte mari.

Standul cu numărul A22 le-a purtat noroc lui Marius Barbu, Vali Vesa și Silviu Gaspar, care au câștigat locul I, cu o greutate totală a capturii de 100 kg.

Pe locul secund al podiumului s-au clasat cei de la echipa X-treme Baits: Marian Constantin și Robert Celmare, cu o pradă de 94.63 kg.

Locul al treilea al podiumului a fost ocupat de pescarii de la Claumar Insoft Carpatean 1: Radu Bădică, Johann Krauss (30.08.2014), Laurențiu Iordan și Marius Mitran. Ei au prins pești care au cântărit în total 93.85 kg.

Premiul pentru cea mai mare captură le-a revenit participanților de la CS Energy Carp, Traian Petrar și Cătălin Chișcari, 11.46 kg la cântărirea a noua.

Cele 18 echipe au prins în total 1335.12 kg.

Câștigătorii au fost răsplătiți cu diplome, cupe și premii.

Satisfacția unei astfel de competiții este mai mare cu cât prada este mai mare și mai bună.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4537 secunde