Cine sunt câștigătorii turneului de șah "Cupa de vară"

381
5

Articole de la același autor

De curând, la Constanța, a avut loc competiția de șah "Cupa de vară". Mai mulți sportivi din Constanța, Cernavodă, București, Arad, Galați și Târgoviște și-au arătat interesul pentru această competiție. 


Arbitrii turneului au fost Iulian Mihailov și Marcel Ciubotariu. 


Iată rezultatele: locul I Daniel Panainte - C.S. Palatul Copiilor Constanța, locul II George Mălureanu - C.S. Club Galați, locul III, Cicirone Spulber - C.S. Universitatea Arad, locul I ELO<1850 Florian Milea - C.S. Spartac București, locul I juniori Vlad-Alexandru Rădulescu - C. S. Palatul Copiilor Constanța.


În perioada 5-6 septembrie, ACS Fianchetto va continua activitățile proiectului "Șahul pentru toți la Constanța" cu o competiție dedicată juniorilor U8 și U 10 băieți/fete.


Comentează știrea

Sah...
26 august 2015
...Mat!

Ce cauta hodorogul ala de Spulber intre copii? Chiar nu mai are bun simt in el deloc, sa nu aiba loc tinerii sa progreseze de specimene de acest gen... mars la veterani !

Stelica
26 august 2015
Re: sah

Toni cine si-a batut joc de capul tau?

Răspuns la: ...Mat!
Adăugat de : Sah..., 26 august 2015
Ce cauta hodorogul ala de Spulber intre copii? Chiar nu mai are bun simt in el deloc, sa nu aiba loc tinerii sa progreseze de specimene de acest...
Kasparov
26 august 2015
Re:Re:sah

Bravo Stelica gandesti ca un viitor manager!

Serban
30 august 2015
azi

SA-MI S UGETI P ULA

Dan
31 august 2015
azi

S UGI P ULA CU KURUL ȘI CU GURA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.509 secunde