Clubul Fulham a fost cumpărat de un miliardar american de origine pakistaneză

75
Clubul Fulham a fost cumpărat de un miliardar american de origine pakistaneză - fulham-1373711070.jpg

Articole recomandate

Miliardarul american de origine pakistaneză Shahid Khan a anunțat, ieri, că a ajuns la un acord pentru cumpărarea clubului de fotbal Fulham de la egipteanul Mohamed Al Fayed.

"Domnul Al Fayed îmi oferă șansa și responsabilitatea de a deveni noul ghid al lui Fulham. Sunt extrem de onorat să accept și vreau să îi mulțumesc, din partea tuturor celor care iubesc echipa Fulham, pentru cei 16 ani de muncă excepțională în fruntea clubului. El a salvat clubul și l-a făcut unul bun de Premier League", a declarat Khan, proprietar al echipei de fotbal american Jacksonville Jaguars.

Tranzacția, care conform presei engleze ar fi de aproximativ 150 de milioane de lire sterline, a fost aprobată de Premier League.

"Prioritatea mea este să mă asigur că clubul și stadionul Craven Cottage au un viitor bun în prima ligă, de care fanii actualei și viitoarelor generații să fie mândri. Vom conduce clubul cu prodență și atenție", a precizat miliardarul în vârstă de 62 de ani.

Mohamed Al Fayed (84 de ani), a transformat Fulham dintr-o formație mediocră de liga a treia în 1997 într-o echipă de Premier League care a ajuns chiar în finala Ligii Europa în 2010.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2863 secunde