Cluburile din Liga a 2-a, copleșite de probleme financiare

1721
Jale mare în Seria I a Ligii a 2-a, unde foarte multe cluburi se confruntă cu mari probleme financiare. Unele dintre ele nu mai pot face față cheltuielilor și se prăbușesc.
Prima echipă care s-a retras din campionat a fost Cetate Suceava, iar ieri, o altă formație, CSM Râmnicu Sărat, a anunțat că iese din competiție. Omul de afaceri Viorel Tudose a decis să renunțe la finanțarea echipei, iar viceprimarul Sorin Cîrjan a confirmat că CSM se va retrage din întrecere.
"Administrația locală nu poate susține de una singură echipa. Regretăm, dar aceasta este realitatea. Le promit, însă, băieților, că vor lua prima cu Farul", a spus Cîrjan.
CSM Râmnicu Sărat reușise, în tur, să învingă, cu scorul de 1-0, pe teren propriu, pe FC Farul Constanța, rezultat considerat a fi cea mai mare surpriză a campionatului.
O altă echipă care este la un pas de desființare este FCM Bacău, ocupanta locului 8 din Seria I a Ligii a 2-a. Motivul este același - lipsa banilor, primarul Romeo Stavarache oprind finanțarea din partea municipalității.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3678 secunde