Constanța a alergat la Crosul "Ziua Olimpică"

195

Articole de la același autor

Cea de a 26-a ediție a Crosului "Ziua Olimpică", desfășurată sub deviza "Aleargă pentru tine", a adunat la start aproape 400 de participanți de toate vârstele. 

Pe primele trei locuri s-au clasat Alina Râpeanu, Diana Pivniceru și Raluca Iorga, la feminin, iar la masculin: Bogdan Ofițeru, Claudiu Marcu și Cristian Bornaz.

Traseul a măsurat 5.2 km, pe ruta: Sala Sporturilor - bulevardul Tomis - bulevardul Aurel Vlaicu - parcarea de la Maritimo Shopping Center, unde au sosit concurenții. 

Evenimentul atletic de pe Litoral nu a fost lipsit nici de premii speciale, fiind acordate următoarele diplome: Cel mai tânăr participant - Daniel Oprița (4 ani), cea mai tânără participantă - Ingrid Hîrbu (3 ani), cel mai vârstnic participant - Emil Suflețel (79 de ani), cea mai vârstnică participantă - Veronica Negreanu (83 de ani) și cea mai numeroasă familie, Hîrbu (cinci membri).

Competiția a fost organizată de DJST Constanța, Maritimo Shopping Center, Academia Olimpică Română - Filiala Constanța, COSR și Asociația Județeană de Atletism Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Iunie 2013
Stire din Sănătate : Astăzi, CONSTANȚA PEDALEAZĂ!
Pagina a fost generata in 2.2628 secunde