Constanța adună medalii după medalii la tenis de masă

156

Articole de la același autor

Sportivii constănțeni au "confiscat" medaliile Campionatului Național de tineret la tenis de masă pentru juniori, competiție desfășurată, în week-end, la Câmpulung.

Ca de fiecare dată, vedeta turneului a fost Cristian Pletea (LPS "Nicolae Rotaru" Constanța), medaliat cu aur în probele de simplu și dublu mixt (alături de Adina Diaconu) și cu argint în proba masculină de dublu (alături de Cristian Sipoș).

De trei ori a urcat pe podium și Mihaela Plăeașu (LPS "Nicolae Rotaru") - locul trei la simplu, locul doi la dublu mixt (alături de Florin Spelbus) și un loc trei la dublu mixt, împreună cu sportiva de la CS Farul Constanța Alina Zaharia, cea care a cucerit argintul în proba de simplu.

O altă medalie a fost cucerită la dublu mixt - bronz, adusă de echipa Bogdan Postudor/Camelia Mitrofan (CS Farul).

Delegația de pe litoral a fost condusă de antrenorii Viorel Filimon și Elena Sebe.

v v v

În perioada 17-19 noiembrie, la Budapesta, a avut loc turneul "Olympic Hopes" pentru juniori lll. Din cele două loturi ale României deplasate în țara vecină (trei băieți și trei fete), au făcut parte și două constănțence.

Sportiva Elena Zaharia a obținut două medalii de aur - la individual și cu echipa (împreună cu Ioana Sîngeorzan și Evelyn Ungvari). De asemenea, alte medalii au fost aduse de echipa masculină (aur - Darius Movileanu, Dragoș Bujor și Iulian Chiriță), iar la individual - Ioana Sîngeorzan (argint), Evelyn Ungvari (bronz), Iulian Chiriță (aur) și Dragoș Bujor (argint).

Antrenoarea lotului feminin a fost constănțeanca Anamaria Sebe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6278 secunde