HCM - Dinamo 41-28, în ultima etapă a Ligii Naționale de handbal masculin

Constanța e campioană, acum să vină Cupa!

370
Constanța e campioană, acum să vină Cupa! - 78d4d488f2e46e7bc577f557450ce2f5.jpg
Handbaliștii de la HCM Constanța au sărbătorit, aseară, cu șampanie din belșug, cel de-al cincilea titlu național din palmaresul formației de la malul mării. Toma și compania mai au de îndeplinit un singur obiectiv - câștigarea Cupei României.

HCM Constanța a terminat en-fanfare sezonul 2009 / 2010 al Ligii Naționale de handbal masculin: victorie pentru suporteri, scor 41-28 (19-15) în partida cu Dinamo București, disputată aseară, la Sala Sporturilor, în ultima etapă de campionat. La final, jucătorilor antrenați de Zoran Kurteș și Eden Hairi le-au fost înmânate tricourile și medaliile cuvenite campionilor.
Formația constănțeană încheie un sezon de excepție. După câștigarea titlului național și calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, Laurențiu Toma și coechipierii săi mai au de trecut acum un singur hop: Cupa României, trofeu ce va fi pus în joc, în perioada 12-15 mai, la Brașov. În sferturile de finală, HCM va întâlni pe Universitatea Cluj, echipă care nu mai poate pierde locul opt în clasamentul LN.
Tot ieri, la Bacău, Știința a învins pe SCM Brașov, scor 33-28. Celelalte meciuri ale ultimei runde se vor disputa după următorul program: astăzi: Steaua București - CSM Satu Mare, Pandurii Târgu Jiu - Univer-sitatea Cluj, UCM Reșița - U Bucovina Suceava; duminică, 9 mai: HC Minaur Baia Mare - Poli Timișoara.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2873 secunde