Constanța, reprezentată de Phoenix CSU Simona Halep în LN de baschet feminin

201
Constanța, reprezentată de Phoenix CSU Simona Halep în LN de baschet feminin - baschet-1597945356.jpg

Articole de la același autor

Începând cu noua stagiune, Constanța va fi reprezentată în Liga Națională (LN) de baschet feminin de echipa… Phoenix CSU Simona Halep. De unde și până unde "inserția" tenisului în sportul sub panou? Iată explicația.

"După o decadă în care am crescut împreună și am bătut la porțile marii performanțe pentru a ne face un nume în baschetul din România, a venit momentul să facem un nou pas important în istoria clubului nostru.

Cu mândrie vă anunțăm trecerea la o nouă identitate vecină cu succesul, care ne va responsabiliza în primul rând pe noi, dar care sperăm să fie model de inspirație pentru viitoarele talente ale baschetului constănțean. În baza parteneriatului pe care îl avem cu CSU Știința Constanța, care a devenit prin ordin de ministru CSU Simona Halep Constanța, clubul nostru își va schimba și el numele și se va numi pe viitor Phoenix CSU Simona Halep Constanța.

Și ce moment mai potrivit ar putea fi dacă nu unul care vine imediat după succesul Simonei Halep la Praga Open după o pauză îndelungată cauzată de pandemia de coronavirus.

Fără a fi o presiune în plus pentru noi, sperăm ca victoriile obținute de cea mai bună jucătoare de tenis a Constanței și a României să fie luate ca reper de fiecare dintre cei care alcătuiesc "familia" Phoenix Constanța și împreună să oferim cât mai multe momente de satisfacție, să atingem noi praguri ale succesului și să demonstrăm că merităm să ne identificăm alături de Simona Halep", au transmis reprezentanții CS Phoenix.

XXX

Selecționata feminină U17 a României și-a încheiat parcursul din cadrul turneului final mondial FIBA Women’s U17 Skills Challenge 2020, ocupând locul 4 în cadrul Grupei D, după ce a înregistrat trei înfrângeri în confruntările cu Polonia, China și Camerun.

În prima zi a întrecerilor mondiale, tricolorele au cedat în fața Camerunului, cu 140-160, și Poloniei, cu 135-146, iar în a doua serie, au fost depășite și de China, cu 133-143.

Conform sistemului FIBA, selecționatele României și Camerunului au ratat accesul în sferturile de finală, fază în care au avansat, din Grupa D, naționalele Chinei și Poloniei.

Pentru turneul mondial FIBA Women’s U17 Skills Challenge 2020, antrenorii Nedeljko Lazic și Marian Cernea au mizat pe următoarele sportive: Alexia Vlad, Alexandra Gheorghe, Daria Brașovan, Alexandra Voicu, Paloma Cucu, Adrienne Ioachim, Ana Ivan, Irina Ghinea, Mara Iftene și Alexia Doba. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5094 secunde