Sâmbătă, cuplaj voleibalistic la Sala Sporturilor

Constanța trebuie să arate că e mai tare decât Ardealul

580
Constanța trebuie să arate că e mai tare decât Ardealul - dd146c8b92b70b918ddc8a40b27b1f50.jpg
Duel total disproporționat, sâmbătă, de la ora 15.00, la Sala Sporturilor, unde, de o parte și de alta a fileului, se află CSV 2004 Tomis Constanța și CSM Sibiu, meci inclus în programul etapei a cincea a Diviziei A1 la volei feminin.
Aflată pe prima poziție în clasament, cu maximum de puncte posibil (12), formația de pe litoral, antrenată de Darko Zakoc și Constantin Alexe, este mare favorită, ardelencele (locul 9, 0 p) numărându-se printre candidatele la retrogradare.
Celelalte partide ale rundei: CSU Medicina Târgu Mureș - U Cluj, CS Provolei Botoșani - Dinamo București, CSM Lugoj - CSM București. Întâlnirea Știința Bacău - VC Unic LPS Piatra Neamț a fost amânată pentru data de 10 noiembrie, iar CSU Craiova stă, după retragerea din campionat a Penicilinei Iași.

***
Și voleibaliștii de la CVM Tomis Constanța (3, 11 p) pornesc cu prima șansă în meciul cu CS Torpi Târgu Mureș (11, 1 p), care se desfășoară sâmbătă, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor, în cadrul etapei a cincea a Diviziei A1.
Chiar dacă lotul vicecampioanei României este decimat de accidentări - o situație fără precedent! -, băieții lui Viktor Sidelnikov nu au cum să se împiedice de un adversar care, în actuala stagiune, nu a bătut pe nimeni.
Celelalte partide ale rundei: U Cluj - LPS Suceava, CSM U Craiova - Dinamo București, Remat Zalău - Steaua București, CSM București - Știința Explorări Baia Mare, VCM LPS Piatra Neamț - Unirea Dej.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6246 secunde