Cupa Cupelor la handbal feminin, turul trei

Concurs "Dubla" CS Tomis - SAD Funchal Madeira, în Portugalia și la Constanța

613

Articole de la același autor

CS Tomis Constanța va susține, în Portugalia, meciul cu SAD Funchal Madeira, din prima manșă a turului trei al Cupei Cupelor la handbal feminin, în timp ce manșa secundă va avea loc la Sala Sporturilor, a anunțat, vineri, conducerea clubului
din bd. Aurel Vlaicu.

Ambele tabere propuseseră ca jocurile să se dispute pe terenurile lor, dar, după mai multe runde de negocieri, s-a decis să se respecte varianta inițială, de la tragerea la sorți, niciuna dintre grupări nedorind să dispute ambele meciuri pe terenul adversarei.
"Noi am propus să se joace la Constanța, urmând a asigura toate cheltuielile aferente deplasării în România, însă portughezii ne-au comunicat că nu pot accepta oferta noastră, deoarece au o înțelegere cu guvernul local, care este unul dintre sponsorii principali, de a juca în fața propriilor suporteri, pentru a promova handbalul. În același timp, ne-am gândit și la suporterii noștri, publicul constănțean merită să vadă handbal de cea mai bună calitate. Nu în ultimul rând, am refuzat propunerea de a juca ambele meciuri în deplasare, pentru că nu dorim să ne periclităm șansele de calificare în faza următoare a competiției", a declarat președintele CS Tomis, Gheorghe Slabu.
Conform site-ului cstomisconstanta. blogspot.ro, manșa tur se va disputa în data de 13 noiembrie, de la ora 19.00 (ora locală), la Funchal, iar manșa secundă, pe 21 noiembrie, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5011 secunde