Universitatea Reșița - CS Tomis Constanța 23-25, în Liga Națională de handbal feminin

720
Universitatea Reșița - CS Tomis Constanța 23-25, în Liga Națională de handbal feminin - 95241d7c97afbedd2fd3a91184de1109.jpg
O primă repriză supărătoare, o alta (secundă) aducătoare de satisfacție. Așa poate fi caracterizată partida de ieri, de la Reșița, din etapa a șaptea a Ligii Naționale de handbal feminin, în care CS Tomis s-a impus în fața Universității.

Deși pornea drept principală favorită, CS Tomis nu s-a descurcat prea grozav în prima repriză a meciului de la Reșița. Amenințate cu retrogradarea, "studentele" au început mai tare jocul și, la pauză, aveau un avantaj minim, 11-10.
La cabine, antrenorul Ion Crăciun le-a explicat jucătoarelor sale că nu pot pleca învinse, că ar fi o mare rușine să piardă în fața "lanternei", iar fetele s-au conformat. Tomisul a recuperat handicapul, a trecut la conducerea ostilităților și a câștigat, finalmente, cu scorul de 25-23, succes grație căreia Constanța se menține pe podium, în coasta Oltchim-ului.
Celelalte rezultate ale rundei: U Cluj - Cetate Deva 34-24, HC Dună-rea Brăila - Rulmentul Brașov 25-23, CSM București - SCM Craiova 37-31, HC Zalău - HCM Știința Baia Mare 33-24, HCM Roman - HC Oțelul Galați 24-23. Partida HCM Buzău - Oltchim Râmnicu Vâlcea se joacă astăzi.
În clasament, lideră este Oltchim, cu 12 puncte, urmată, în ordine, de CS Tomis, U Cluj și CSM București, toate cu 11 p, departajate de golaveraj.
Etapa viitoare (duminică, 7 noiembrie), la Sala Sporturilor, CS Tomis va primi replica Oțelului Galați.

Oltchim, învinsă de campioana Norvegiei
Oltchim Râmnicu Vâlcea a pierdut al doilea meci din Grupa C a Ligii Campionilor la handbal feminin, fiind învinsă, sâmbătă, cu scorul de 31-34 (18-17), de campioana Norvegiei, Larvik HK.
Pentru campioana României, constănțeanca Ionela Gâlcă Stanca a marcat șase goluri.
În urma acestui eșec, Oltchim rămâne pe poziția a doua a clasamentului, la egalitate de puncte cu Toulon și Randers, și are nevoie de victorie în Franța și pe teren propriu, în fața danezelor, pentru a se califica mai departe de pe poziția secundă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.519 secunde