Simona Halep, într-o mare de oameni:

"Constanța va rămâne întotdeauna orașul meu de suflet!"

1271

Articole de la același autor

După ce a cucerit trofeul la Wimbledon, numele Simonei Halep stă pe buzele tuturor românilor. Campioana din Constanța s-a întors, sâmbătă, acasă, în orașul său natal, pentru a prezenta prestigiosul trofeu în fața fanilor de la malul mării.

Primăria Municipiului Constanța i-a pus la dispoziție Simonei Halep un autobuz etajat din care tenismena în vârstă de aproape 28 de ani a putut să salute mulțimea. Așa cum ne-a obișnuit, Simona Halep a dovedit încă o dată că iubește copiii. Campioana de la All England Club a fost înconjurată de o mulțime de puști care zi de zi visează să ajungă la un moment dat exact ca ea.

Autocarul a plecat din fața Sălii Sporturilor și a circulat cu o viteză redusă, tocmai pentru ca cei prezenți să o poată admira pe Simona în toată splendoarea sa. S-a ajuns în Piața Ovidiu, acolo unde Simona Halep a avut parte de o surpriză deosebită. Câteva mii de oameni au așteptat-o pe campioană pentru a o aplauda și pentru a-i scanda numele. Simona a urcat pe scenă și a mulțumit întregii asistențe pentru primirea călduroasă de care a avut parte. Alături de ea, au fost părinții săi, Stere și Tania Halep, dar și micuța sa nepoțică, Tania.

Simona a fost încojurată de oameni dragi, care la un moment dat au pus și ei umărul la construcția campioanei. Nicușor Ene și Radu Popescu sunt doi dintre antrenorii pe care Simona i-a avut în perioada junioratului. Aceștia au avut numai cuvinte de laudă la adresa campioanei din Constanța.

"Eram convins încă de când Simona era micuță că rezultatele se vor vedea", a spus Nicușor Ene.

"Încă de la început, mi s-a părut un copil foarte dispus să lupte în teren, i-a plăcut foarte mult competiția", a declarat și Radu Popescu.

Andrei Szemerjai, directorul Liceului cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", instituția de învățământ unde Simona și-a petrecut patru ani, a fost și el alături de fosta sa elevă. Simona i-a mulțumit public acestuia pentru că a susținut-o și a înțeles-o în momentele când era nevoită să plece în toată țara la turneele pe care le avea de disputat.

"Simona a făcut un director fericit. LPS este singurul liceu din țară cu patru titluri de Grand Slam la tenis, două aduse de Simona și două de Horia Tecău", a spus Andrei Szemerjai.

v v v

Pentru câteva momente, în Piața Ovidiu s-a intonat Imnul de Stat al României, interpretat de o micuță artistă. Apoi, Simona, împreună cu cei câțiva copii de care a fost înconjurată în permanență, a aruncat în public mingi de tenis cu autograful său.

"Este o zi specială pentru mine. Sunt foarte emoționată să văd atâta lume care a venit să privească acest trofeu. Vreau să vă mulțumesc tuturor. Constanța va rămâne întotdeauna orașul meu de suflet" , a spus Simona Halep.

Cerul a fost survolat de un elicopter din care au fost aruncate petale de trandafir. Au fost momente frumoase pentru Simona Halep, emoționante. Campioana a fost copleșită de emoție exact ca atunci când a pătruns pe terenul central de la Wimbledon înaintea finalei cu Serena Williams. Cert este că, și atunci, și acum, Simona Halep s-a stăpânit și a arătat tuturor că este o adevărată campioană. O campioană a Constanței. Exact așa cum a spus și ea pe scena din Piața Ovidiu, campionii se nasc la Constanța! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0329 secunde