Constănțeanca Elena Zaharia, aur la Top 12 juniori III

170

Articole de la același autor

Zilele trecute, la Bistrița, a avut loc competiția Top 12 la tenis de masă, juniori III, unde Constanța a avut patru reprezentanți.

La feminin, Elena Zaharia a cucerit medalia de aur, în timp ce colega sa Camelia Mitrofan s-a clasat pe locul al doilea. Cea de-a treia sportivă de la malul mării, Claudia Caragea, a ocupat locul al zecelea. Toate cele trei sportive sunt legitimate la CS Farul.

La masculin, Constanța a fost reprezentată de Ștefan Zdrobeu (LPS Constanța), care s-a clasat pe locul opt.

"Copiii au jucat foarte bine. Elena Zaharia a pierdut un singur meci, care practic nu mai conta. Camelia Mitrofan a avut trei înfrângeri și a fost la egalitate cu locul trei, însă a avut un setaveraj mai bun. Ștefan a fost singurul nostru participant la secțiunea masculină. El a lipsit de la antrenamente, din cauza faptului că a fost bolnav. Dacă nu lipsea, putea avea o clasare mai bună. Este un start de an bun. Sunt sigur că anul acesta vom avea rezultate mult mai bune la copii, față de anul trecut", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Viorel Filimon.

Din motive medicale, Hakan Seicamet (LPS) nu a mai putut participa la competiție.

Cei patru sportivi sunt pregătiți de Viorel Filimon, Liliana Sebe și Rodica Gheorghe.

Podiumul feminin a fost completat de Raluca Guceanu (CSTA București). La băieți, locul I a fost ocupat de Silviu Tomica (Spartac București), urmat de Bogdan Iacob (Pristavu Câmpulung) și Bogdan Poteraș (CSM Buzău). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.636 secunde