Constănțeanca Elena Zaharia, cea mai valoroasă cadetă din Balcani

1316
Constănțeanca Elena Zaharia, cea mai valoroasă cadetă din Balcani - elenazaharia-1497369605.jpg

Articole de la același autor

Jucătorii constănțeni de tenis de masă au dominat întrecerile Campionatului Balcanic de cadeți și juniori, ce a avut loc, zilele trecute, la Albena.

Sportivii pregătiți de Viorel Filimon și Elena Sebe s-au întors din țara vecină cu o zeste de 14 medalii. În concursul juniorilor, Mihaela Plăeașu (CS Farul) a obținut aurul la individual, argint cu echipa de la CS Farul și bronz la dublu mixt, acolo unde a făcut echipă cu Paul Mladin (LPS "Nicolae Rotaru"), cel care avea să iasă campion balcanic la dublu masculin, argint pe echipe și bronz la individual.

La cadeți, Emir Culpedin (CS Farul) a câștigat două medalii de aur, una cu echipa și alta la dublu, la simplu obținând doar bronzul.

Echipa de cadete a celor de la CS Farul, formată din Elena Zaharia, Denisa Urîtu și Camelia Mitrofan, s-a clasat pe locul trei. De asemenea, Zaharia a mai câștigat alte trei medalii de aur, la dublu mixt, la individual, și la dublu fete, alături de Camelia Mitrofan. O altă medalie a fost câștigată de către Denisa Urîtu - bronz la dublu mixt. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.014 secunde