Constănțeni prezenți la concursul internațional de Kung-Fu de la Chișinău

336
Constănțeni prezenți la concursul internațional de Kung-Fu de la Chișinău - constanteni-1399488466.jpg

Articole de la același autor

În perioada 10-11 mai, la Centrul Republican de Copii și Tineret "ARTICO" din Chișinău (Republica Moldova), se va desfășura un concurs internațional de Kung-Fu. Din România, va participa o delegație formată din 12 sportivi și cinci arbitri, de la Federația Română de Arte Marțiale de Contact. Probele concursului sunt Sanda (luptă sportivă de contact), pentru copii și cadeți, și Tuishou, pentru copii, juniori și seniori. Din județul Constanța, vor participa sportivi de la următoarele cluburi: CSU Neptun Constanța (președinte, Cornel Panait; trei sportivi), CS Marea Neagră Constanța (președinte, Florin Iordănoaia; trei sportivi) și CS Noua Generație Mangalia (președinte, Ciprian Broască; doi sportivi). 


În componența lotului dobrogean, se regăsesc sportivi campioni la aceste probe, precum Alexandru Neagu, Tudor Bocai, Andrei Romu Oltean sau Leonardo Savioli. 


"Acesta este primul concurs internațional de Kung-Fu la care participă sportivii noștri. Chiar dacă la aceste probe încă nu s-au desfășurat campionatele, sperăm să obținem rezultate bune. Este primul contact între școala românească de Kung-Fu și cea din spațiul ex-sovietic, recunoscută pe plan internațional. 


Sperăm ca participarea la acest open să nu fie influențată de actuala situație din Ucraina. De asemenea, dorim să dezvoltăm relațiile cu colegii din Republica Moldova și acest concurs să nu fie decât primul dintr-o serie cât mai lungă", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2554 secunde