Simona Halep a devenit ambasador global Adidas

403
Simona Halep a devenit ambasador global Adidas - simonahalep-1399488539.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a devenit ambasador oficial global al producătorului de echipament sportiv Adidas, a anunțat, ieri, compania germană, pe site-ul oficial. 


"Sunt încântată să semnez cu Adidas, liderul global în tenis. Brandul are o istorie puternică în tenis și în domeniul tehnologiilor de sport și sunt nerăbdătoare să mă alătur familiei sale și să port cele trei dungi legendare", a declarat sportiva din Constanța. 


Andrea Swick, Head of Tennis în cadrul Adidas Global Sports Marketing, a afirmat că Simona Halep se identifică perfect cu determinarea companiei. 


"Ambiția, talentul și perso-nalitatea Simonei se potrivesc perfect cu determinarea Adidas de a oferi forță tinerilor jucători de tenis din toată lumea. Aș-teptăm cu nerăbdare să-i fim alături mulți ani de-acum înainte, pe măsură ce progresul său impresionant în clasamentul WTA va continua", a spus Swick. 


Simona Halep, cap de serie nr. 4 și locul 5 WTA, s-a calificat în optimile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 3.671.405 euro. Constănțeanca a în- vins-o, ieri, în turul doi, scor 6-4, 6-4, după o oră și 23 de minute, pe Lara Arruabarrena (Spania, nr. 145 WTA), be-neficiară de wild-card. 


În optimi, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei Irina-Camelia Begu - Sabine Lisicki (Germania). 
Pentru calificarea în această fază, constănțeanca și-a asi-gurat 120 de puncte WTA și 45.530 de euro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5009 secunde