Simona Halep devine ambasador global adidas

155
Simona Halep devine ambasador global adidas - halep-1399480987.jpg

Articole recomandate

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a devenit ambasador oficial global al producătorului de echipament sportiv adidas, a anunțat compania germană, miercuri, pe site-ul oficial.
"Sunt încântată să semnez cu adidas, liderul global în tenis. Brandul are o istorie puternică în tenis și în domeniul tehnologiilor de sport și sunt nerăbdătoare să mă alătur familiei sale și să port cele trei dungi legendare", a spus Halep, potrivit Mediafax.ro.
Andrea Swick, Head of Tennis în cadrul adidas Global Sports Marketing, a afirmat că Simona Halep se identifică perfect cu determinarea companiei. "Ambiția, talentul și personalitatea Simonei se potrivesc perfect cu determinarea adidas de a oferi forță tinerilor jucători de tenis din toată lumea. Așteptăm cu nerăbdare să-i fim alături mulți ani de-acum înainte, pe măsură ce progresul său impresionant în clasamentul WTA va continua", a adăugat Swick.
Simona Halep se alătură unui grup de jucători de tenis printre care se numără britanicul Andy Murray, sârbul Novak Djokovici (exclusiv pentru pantofi), francezul Jo-Wilfried Tsonga, daneza Caroline Wozniacki, sârboaica Ana Ivanovici și nemțoaica Angelique Kerber.
La turneul de la Madrid, unde este calificată în optimi, și la Roland Garros, Halep va încălța pantofii Climacool adizero Tempaia 3 și va îmbrăca piese din colecția adizero.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4789 secunde