Simona Halep și Horia Tecău au participat la comemorarea Elenei Baltacha

397
1

Articole de la același autor

Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Horia Tecău și alți jucători profesioniști de tenis prezenți la turneul de la Madrid au participat, luni seară, pe arena centrală "Manolo Santana", la comemorarea Elenei Baltacha, care a decedat din cauza cancerului. 


În cadrul ceremoniei, s-a ținut un moment de reculegere în memoria fostei jucătoare de tenis Elena Baltacha. Printre cei prezenți, s-au aflat frații Andy și Jamie Murray, Jurgen Melzer, Samantha Stosur, Caroline Wozniacki, Svetlana Kuzențova, oficiali ATP și WTA, antrenori. Pe tabela arenei a fost proiectat chipul fostei jucătoare și mesajul "Ne vei lipsi, Bally".


Constănțeanca Simona Halep a declarat că vestea decesului Elenei Baltacha a aflat-o la micul dejun și apoi nu a mai putut să mănânce. 


"Am aflat luni dimineață, la micul dejun. Mi-a spus antrenorul și nu am mai putut să mănânc. A fost un moment foarte greu pentru mine - mătușa mea a murit recent, ea avea cancer la sân și la ficat. Dar trebuie să acceptăm totul și să rămânem puternici", a spus Simona Halep, citată de Mediafax. 


Elena Baltacha a încetat din viață, duminică, la vârsta de 30 de ani, ea suferind de cancer la ficat. Originară din Kiev, dar crescută în Scoția, Elena Baltacha a anunțat, în martie, că suferă de cancer la ficat, boală ce i-a fost depistată în ianuarie. 


Fiică a unei foste atlete ruse și a lui Sergei Baltacha, fost fotbalist profesionist la Ipswich Town și Inverness, ea a suferit de la 19 ani de colangită sclerozantă primitivă, o maladie a ficatului care atacă sistemul imunitar. 


Simona Halep, cap de serie nr. 4 și locul 5 WTA, s-a calificat în turul doi al turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 3.671.405 euro. 


Constănțeanca a învins-o, în runda inaugurală, scor 6-2, 6-0, după o oră și trei minute, pe Julia Goerges, jucătoare venită din calificări, nr. 97 mondial, victorie care îi asigură 65 de puncte WTA și 21.600 de euro. 


În turul doi, Simona Halep o va întâlni pe Lara Arruabarrena (Spania). 


Comentează știrea

supplemental resources
8 iunie 2014
supplemental resources

vaporizers for sale Stiri Sport : Simona Halep și Horia Tecău au participat la comemorarea Elenei Baltacha | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online supplemental resources http://mytotalrealestate.com/e-lichid-hangsen/e-juice-reviews-as-an-alternative-solution-for-smoking.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5121 secunde