Constănțenii, aflați sub zodia "finalelor pierdute", la Naționalele de tenis de masă

126
Constănțenii, aflați sub zodia

Articole de la același autor

 În perioada 20-22 aprilie, la Bistrița, a avut loc o nouă ediție a Campionatului Național individual de tenis de masă destinat juniorilor l. Competiția a reunit la start cei mai valoroși tineri sportivi din țară. 


Constanța a reușit să ajungă pe podium în fiecare dintre cele cinci probe ale concursului. La simplu feminin, "giuvaierul" tenisului de masă constănțean, Elena Zaharia (13 ani), s-a clasat pe poziția a treia, iar la dublu fete, a făcut echipă cu coechipiera sa de la CS Farul Camelia Mitrofan, pierzând finala în fața echipei mai experimentate formată din Andreea Dragoman (CSM Mediaș) și Tania Plăian (LPS Bistrița), scor 2-3. 


Tot la dublu fete, Claudia Caragea și Denis Urîtu, ambele de la CS Farul, au obținut medalia de bronz, în echipe distincte, alături de Diana Radu (LPS Slatina), respectiv Diana Muntean (CSM Mediaș). Elena Zaharia a mai cucerit o medalie de bronz, la dublu mixt, alături de Cristian Chiriță (CS Pristavu Câmpulung). 


Pe tabloul băieților, Cristian Pletea a fost învins în finală de rivalul și bunul său prieten Rareș Sipoș (CSM Cluj-Napoca), scor 1-4, iar în proba de dublu masculin, cei doi sportivi au pierdut ultimul act în fața cuplului Dragoș Oprea (CSM Buzău)/Cristian Chiriță, scor 0-3. 


Ca tabloul să fie complet, la dublu mixt, Cristian Pletea a reușit "performanța" de a pierde a treia finală, de data aceasta alături de Camelia Mitrofan, în fața perechii Dragoș Oprea/Tania Plăian, cu 1-3.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5886 secunde