Constănţenii Florin Tiţa şi Răzvan Arnăut, pe podiumul turneului de la Roma

186
Constănţenii Florin Tiţa şi Răzvan Arnăut, pe podiumul turneului de la Roma - 11-1656071163.jpg

Articole de la același autor

Evoluţii foarte bune pentru luptătorii constănţeni Florin Tiţa şi Răzvan Arnăut, de la CS Farul (antrenor Grigore Gheorghe), la Turneul Internaţional Ranking Series „Matteo Pellicone” de la Roma (Italia). Astfel, în întrecerea de greco-romane, Florin Tiţa şi-a adjudecat medalia de argint a categoriei 55 kg, în timp ce Răzvan Arnăut, la categoria 63 kg, a terminat pe locul al treilea, asigurându-şi medalia de bronz.

Iar la categoria 67 kg, colegul lor din lotul României Mihai Mihuţ a fost şi el la un pas de podium, dar a cedat în finala mică şi a încheiat turneul pe poziţia a cincea.

Competiţia din „Cetatea Eternă” continuă, iar emoţiile încep pentru luptătoare, în lotul României regăsindu-se şi o constănţeancă, Andreea Beatrice Ana (55 kg), sportivă formată la CS Mangalia sub bagheta antrenorului Marian Oancea.

XXX

O săptămână plină de evenimente şi pe plaja de la Costineşti. La malul Mării Negre, continuă turneul final al Campionatului Naţional individual (aptitudini specifice) U15, juniori IV şi juniori mici, la care participă peste 650 de sportivi.

Primele zile de concurs s-au încheiat cu succes, iar câştigătorii şi-au primit deja medaliile mult aşteptate.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte / UWW

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.1658 secunde