CN de Clase Neolimpice și Cupa Optimist la Yachting

Constănțenii, imbatabili pe lacul Siutghiol

540

Ieri, pe lacul Siutghiol, s-a desfășurat ultima etapă din cadrul CN de Clase Neolimpice și Cupa Optimist la Yachting, competiție în care "flotila" constănțeană a strălucit.

Principalii protagoniști au fost reprezentanții CS Știința Constanța, care au obținut 17 medalii: șapte aur, cinci argint și cinci bronz.
Iată câștigătorii, la clasa finn seniori: aur - Alexandru Micu, argint - Răzvan Gălățeanu; clasa finn juniori: aur - Răzvan Gălățeanu, argint - Valentin Tureac, bronz - Gabriel Răileanu; laser 4.7 feminin: aur - Geanina Chiron; cadeți feminin: aur - Ebru Bolat, Dafne Agi-Acai, argint - Geanina Chiron, Tania Perceli, bronz - Mădălina Emandi, Teodora Lavru; zoom 8: bronz - Eduard Huțuțui; cadeți: aur - Marcel Frangopol, Tania Perceli, argint - Eduard Huțuțui, Andrei Ștefan, bronz - Cosmin Băraru, Bianca Popescu.
Tot din Constanța au participat și sportivii de la CS Electrica, care au reușit o performanță mai modestă, două medalii de bronz și un argint. Cupa Optimiști a fost câștigată de Lucia Lavru, sportivă de la CS Știința, club cu o situație excelentă, din punct de vedere material. Cei de la Știința au în dotare ambarcațiuni achiziționate anul acesta, modele din 2012.
"Vreau să-i mulțumesc directorului CS Știința, domnul decan și profesor universitar, George Stănculescu, cu ajutorul căruia am reușit să obținem ambarcațiuni noi, 20 la număr, fabricate în anul 2012, realizând, astfel, unul dintre cele mai prestigioase parcuri de navigație din țară", a precizat vicepreședintele Ligii Navale, și antrenor la CS Știința Constanța, Domnica Micu.

Sportivii au avut parte de câteva zile interesante de competiție pe lacul Siutghiol, unde, din păcate, s-a înregistrat și un accident, acesta nefiind unul serios, spre bucuria tuturor.
"A fost o competiție bună, am prins și vânt tare, dar și vânt slab, ceea ce ne face să credem că cel care a câștigat competiția este bun în orice situație. Cel care mi-a pus cele mai mari bătăi de cap a fost Matei Avram, de la CS Electrica, care a fost destul de aproape de mine. Din nefericire, în a doua zi de competiție, acesta și-a spart capul. Nu a fost foarte serios, oricum, eram înaintea acestuia, deci nu mi-am făcut probleme", a declarat, pentru "Cuget Liber", campionul Alexandru Micu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4347 secunde