Trofeul Techirghiol la șah, ediția a 22-a

"Piedone" s-a înclinat în fața unui matematician "pensionar"!

931
12

Articole de la același autor

A căzut cortina și peste cea de-a 22-a ediție a Trofeului Techirghiol la șah. În ultima rundă, MM Vasile Sănduleac, șahistul cu alură de rugbist, avea nevoie neapărat de victorie pentru a-și adjudeca trofeul. Cum însă a obținut doar o remiză, cununa de lauri i-a revenit bătrânului MM Mihai Șubă, care l-a învins pe constănțeanul MF Cicerone Spulber.
Iată rezultatele din runda a noua, ultima: V. Sănduleac - V Ciobanu 1/2 - 1/2 (remiză), C. Spulber - M. Șubă 0-1, G. Mălureanu - I. Linca 1-0, C. Georgescu - A. Rușa 0-1.
Clasament final: 1. MM Mihai Șubă (Reșița, 7 p), 2. M Viorel Ciobanu (Galați, 7 p), 3. MM Vasile Sănduleac (Rep. Moldova, 6,5 p), 4. MF Sorin Giurumia (Moreni, 6,5 p), 5. M Bogdan Sava (Iași, 6 p).
Tot 6 puncte au totalizat și jucătorii constănțeni George Mălureanu și Antonio Rușa.
"Am pierdut o partidă prin neprezentare, din cauza unor probleme personale. Oricum, rezultatul nu-i rău", a declarat Rușa, pentru "Cuget Liber", președintele CS Sissa Constanța acordând totodată o notă proastă pentru tânăra generație de șahiști: "Faptul că un turneu de asemenea anvergură este câștigat de un jucător de aproape 70 de ani ne lasă fără comentarii. Profesor de matematică, Mihai Șubă a emigrat în Occident pe vremea comunismului, apoi s-a restabilit în România, unde s-a dedicat șahului".
În turneul de copii, s-au impus Ștefan Basaram și David Bonciu, ambii cu 7 puncte, de la Palatul Copiilor Constanța, iar la veterani, Vasile Constantin (CS Sissa) a fost premiat.

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
El Comandante
15 iulie 2012
Baaa, Mihalache!

Degeaba ai pretentia ca scrii despre rugby ca n-ai habar cum arata un rugby-st! Cum naiba poti spune ca gogosaru' ala are alura de rugby-st? Esti etnobotanic? Baga Tutu ceva in hamsia aia pe care o servesti la Cleopatra?

Gambit
16 iulie 2012
Sah

Bravo d-le Suba! Tineti-o tot asa!!!

Eugen
16 iulie 2012
vivat Sissa!

Un articol incantator. Felicitari clubului Sissa!

pionul otravit
16 iulie 2012
sah

Pentru El Comandante: Ai curaj sa te lupti cu Piedone?

Gambit
16 iulie 2012
Sah

Ce idiot este "El Comandante"!

meryem
16 iulie 2012
Sissa- The Best

Felicitari pentru inca o data Presedintelui clubului Sissa, domnul Rusa Antonio, farul calauzitor al sahului constantean, pentru modul in care se implica in promovarea sahului in randul tinerilor si nu numai; constat cu placere ca matematica ocupa primele locuri, nu numai in preocuparile mele dar si in sah. De remarcat revenirea in forta a profesorului de matematica Linca Ionel. Again Sissa is the best......congratulations.......

R.A.
16 iulie 2012
Sissa

Multumesc d-nei Meryem pentru aprecieri! Se poate legitima oricand la CS Sissa C-ta!

Mihailo
16 iulie 2012
sah

clubul Fiancheto va deveni nr.1 in Constanta

david
16 iulie 2012
important

mai incet cu "Piedone" sau "matematician pensionar"....se pot simti insultati si te pot baga in instanta

Alehin
16 iulie 2012
Pt. david

MM Sanduleac si MM Suba sa mearga in instanta?! Asta da gluma!!

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4936 secunde