Constănțenii, pe podiumul Cupei Bright la tenis

342
Constănțenii, pe podiumul Cupei Bright la tenis - cupabright-1567960750.jpg

Articole de la același autor

Tenis Club Bright a organizat, săptămâna trecută, o competiție extrem de importantă, destinată sportivilor cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani. Este vorba despre Cupa Bright, al treilea mare turneu care s-a desfășurat, în acest an, la complexul sportiv de pe strada Prelungirea Eduard Caudella. 


125 de sportivi din toată țara au venit la Constanța pentru a lua parte la acest eveniment, iar tenismenii de la Tenis Club Bright au înregistrat și de această dată performanțe notabile, unii dintre ei reușind să cucerească medalii. 


La categoria 10 ani masculin, Rareș Ioan Dinu s-a clasat pe treapta a doua a podiumului, în timp ce Matei Pecheanu a cucerit medalia de aur la categoria 12 ani masculin. Iar Luca Preda s-a clasat pe prima treaptă a podiumului la categoria 18 ani, făcându-i mândri pe antrenorii, părinții și prietenii săi. 


La feminin, Andreea Moise a câștigat medalia de argint la categoria 14 ani, în timp ce Andreea Herea a terminat tot pe locul al doilea, la categoria 18 ani. Andreea Herea este o tânără speranță a tenisului constănțean, care evoluează pentru Tenis Club Bright și care a înregistrat până în prezent multiple performanțe. 


XXX 
Directorul turneului, Mihai Ochiuleț, s-a declarat încântat de organizarea Cupei Bright și este extrem de mulțumit de performanțele obținute de juniorii clubului constănțean. 


Cupa Bright a fost cea de-a treia competiție de anvergură organizată de Tenis Club Bright, după Tenis Europe Under 14 și calificările Campionatului European de tenis individual de vară Under 16, turneu câștigat de Bulgaria. 
Organizatorii au promis că, în viitorul apropiat, vor mai avea loc turnee la baza Tenis Club Bright și speră ca participarea la acestea să fie una numeroasă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4295 secunde