Constănțenii, primele victorii la Europenele de tenis de masă

1224
Echipele naționale de tenis de masă ale României, cu trei sportivi constănțeni în componență (Eliza Samara, Andrei Filimon și Costel Cioti), au început, ieri, Campionatul European de seniori de la Stuttgart.
Primele meciuri au fost cele din faza grupelor a probei pe echipe: la feminin: România - Franța 3-1 (Samara o victorie), România - Spania (meci încheiat aseară târziu); la masculin: România - Slovenia 3-2 (Cioti și Filimon - câte o victorie, Andrei cea decisivă), România - Belarus 0-3 (Cioti și Filimon au pierdut cu 1-3). Astăzi, românii susțin ultimul meci, băieții întâlnind Serbia, de la ora 12 (decisiv pentru calificare), iar fetele Rusia, de la ora 15. Primele două clasate din fiecare grupă se califică în sferturile de finală.
v v v
Cele două atlete ale CS Farul Constanța prezente în finala circuitului IAAF de la Salonic (Grecia), Anca Heltne (Farul - CSM București) și Nicoleta Grasu (Dinamo - Farul), au evoluat aseară, înregistrând rezultatele: Grasu - locul patru la disc (61,57 m), iar Heltne locul opt (ultimul) la greutate (17,68 m).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6464 secunde