Campionatul Național de box pentru juniori

Constănțenii și-au ținut adversarii în pumni

367
Boxerii dobrogeni și-au trecut în palmares cinci medalii la turneul final al Campionatului Național pentru juniori, desfășurat, timp de cinci zile, la Brăila. 
Județul nostru a fost reprezentat de trei cluburi: CS Farul Constanța (antrenor, Mihai Constantin), CS Năvodari (antrenor, Ablalim Ferodin) și Callatis Mangalia (antrenor, Nicolae Chioveanu). În total, zece pugiliști, dintre aceștia cinci urcând pe podium. 
Titluri de campioni le-au revenit lui Ion Dudulică (CS Năvodari; 48 kg) și Arsen Mustafa (CS Farul; 57 kg), cu argint a fost recompensat Mircea Bărăscu (CS Năvodari; 66 kg), în timp ce Ștefan Marcu (CS Farul; 46 kg) și Flavius Mitran (Callatis Mangalia; 50 kg) au obținut medaliile de bronz. Ceilalți boxeri constănțeni au fost învinși până în faza semifinalelor. 
"A fost o ediție puternică a Naționalelor, la care s-au întrecut 156 de participanți, din toată România. Consider că rezultatele juniorilor noștri sunt foarte bune, în condițiile în care am avut reprezentanți în trei dintre cele 12 finale pe categorii. A fost primul turneu final de Campionat Național de juniori pe 2012, sperăm să ne menținem pe această linie", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Box Constanța, Toma Matei. 
Pentru pugiliștii de pe litoral, urmează finala Campionatului Național de seniori, care va avea loc, în perioada 13-19 iunie, la Reșița. 
"Mergem la campionatul de seniori cu obiectiv câștigarea a 2-3 medalii. Spre deosebire de turneul de la Brăila, de data aceasta, vom avea în ring nu numai sportivi, ci și arbitri", a precizat președintele Toma Matei. 
Altfel, faristul Arsen Mustafa a fost anunțat titular în lotul României care va participa, luna viitoare, la Campionatul European de juniori de la Sofia (Bulgaria).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Mai 2012
Stire din Sport : FC Farul promite să-și ia revanșa
Pagina a fost generata in 0.4507 secunde