Lucian Bute rămâne cu centura de campion, deși a pierdut meciul cu Carl Froch

537
Lucian Bute rămâne cu centura de campion, deși a pierdut meciul cu Carl Froch - bute-1338219408.jpg
Deși nu mai este campion mondial IBF la supremijlocie, după ce a fost învins de Carl Froch prin KO, Lucian Bute își va păstra totuși centura pe care a deținut-o în ultimii cinci ani.
Carl Froch, noul campion IBF la supermijlocie, își va comanda propria centură, iar banii pentru confecționarea acesteia (în jur de 800 de dolari) îi vor fi opriți din bursă, scrie prosport.ro.

Carl Froch a câștigat prin knock-out în runda a 5-a meciul de la Nottingham cu Lucian Bute. Dacă primele două reprize au înregistrat o ușoară dominare a românului, Froch a reușit să schimbe radical desfășurarea disputei în a treia repriză cu serii de lovituri care l-au pus în defensivă pe Bute.

Runda a patra a avut o desfășurare similară, cu Froch care a reușit să puncteze din nou. La finalul rundei, Bute a avea o tăietură sub ochiul drept cauzată de o lovitură puternică. În runda a 5-a, Froch a reușit să-i spargă garda lui Bute, care a trebuit să încaseze lovituri în serie, fără să poată riposta. Knock out-ul a survenit când Bute a fost nevoit să se țină de corzile ringului pentru a rămâne în picioare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Sport : Bute a râs de declarația lui Tyson
Pagina a fost generata in 0.5222 secunde