Box: Lucian Bute a primit avizul medicilor pentru meciul din 26 mai

416
Box: Lucian Bute a primit avizul medicilor pentru meciul din 26 mai - bute1335788898-1336646884.jpg
Boxerul român Lucian Bute a primit avizul medicilor pentru a boxa pe 26 mai cu britanicul Carl Froch, într-un meci programat la Nottingham, în care campionul mondial IBF al supermijlociilor își va apăra pentru a 10-a oară centura mondială, relatează presa canadiană, citată de Agerpres.

Bute a suferit o infecție la picior sâmbăta trecută, dar tratamentul a dat roade și medicii au autorizat continuarea pregătirilor românului pentru importanta confruntare cu Froch.

''Tocmai am vorbit cu Stephan Larouche (n.r. - antrenorul lui Bute) și totul este OK cu Lucian pentru meciul din 26 mai'', a scris Jean Bedard, președintele InterBox, pe pagina sa de Twitter.

Gălățeanul se afla într-un stagiu de pregătire în Florida, când s-a ales cu o bășică la picior, care s-a infectat. Sâmbăta trecută, campionul român a mers la spital după ce infecția a suferit o decolorare a pigmentului care a ajuns până la genunchi.

Lucian Bute are în palmares 30 victorii (24 prin KO), în timp ce Froch are 28 de victorii și 2 înfrângeri la profesioniști, ambele eșecuri venind la turneul Super Six, în fața danezului Mikkel Kessler și a americanului Andrew Ward, când și-a pierdut centura WBC.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Aprilie 2012
Stire din Sport : Bute a râs de declarația lui Tyson
Pagina a fost generata in 1.23 secunde