Turneul final al Campionatului Național de lupte pentru copii

Constănțenii, sus pe podium!

254
Constănțenii, sus pe podium! - constantenii-1403186967.jpg

Articole de la același autor

Sala "Callatis" din Mangalia a găzduit, zilele trecute, întrecerile turneului final al Campionatului Național de lupte libere și lupte greco-romane, masculin și feminin, categoria copii 3.

Micii sportivi constănțeni au avut evoluții curajoase pe saltele, cucerind o salbă impresionantă de medalii.

Astfel, în concursul de lupte libere, pe podium au urcat Daniel Sandu - locul I la categ. 27 kg, Ștefan Cucoranu - locul II la categ. 29 kg, ambii de la CSS Mangalia (antrenor, Marian Oancea), Cosmin Luică - locul II la categ. 27 kg, Ana Maria Ciolan - locul III la categ. 34 kg, Diana Zamfir - locul III la categ. 37 kg, toți de la CS Mangalia (antrenor, Cornel Trucmel), Andreea Borde - locul I la categ. 34 kg, Sonia Bonțescu - locul II la categ. 32 kg, Robert Baba - locul III la categ. 59 kg, toți de la CS Farul (antrenori, Vasile Dușu și Bogdan Mocanu), Gabriela Cuc - locul I la categ. 26 kg, Daniel Chirițescu - locul II la categ. 35 kg, Marius Istrate - locul II la categ. 23 kg, Lucian Pîrvu - locul II la categ. 38 kg, Valentin Rusu - locul III la categ. 23 kg, toți de la Aurora 23 August (antrenori, Gheorghe Ciupercă și Aurelian Marin) și Maria Roșioru - locul I la categ. 52 kg, de la LPS "Nicolae Rotaru" Constanța.

De asemenea, în întrecerea pe echipe, la masculin, Aurora 23 August și-a adjudecat medaliile de bronz.

Dintre grupările de la malul mării, la lupte greco-romane, doar CS Farul a câștigat două medalii, una de aur, la categ. 59 de kg, prin Nicolae Drăgan, și una de bronz, la categ. 35 kg, prin Ștefan Sedotov, ambii luptători fiind antrenați de Grigore Gheorghe.

"În total, la turneul de la Mangalia, au fost prezenți aproximativ 350 de copii, reprezentând peste 45 de cluburi din toată țara. Sportivii noștri s-au aflat, din nou, printre protagoniști, cucerind 17 medalii. Îi așteptăm cu noi performanțe și la juniori", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Lupte Constanța, Gigi Pambuca.

Invitație la Memorialul "Ioan Dima"

În acest week-end, pe plaja complexului Perla Venusului, se vor desfășura întrecerile Memorialului "Ioan Dima", turneu internațional de lupte libere ajuns la ediția cu numărul trei.

Deseară, sunt programate șe-dința tehnică și cântarul oficial, întrecerile propriu-zise, pe categorii de vârstă 13 ani (și mai mici), 13-15 ani și 18-20 de ani, urmând a avea loc sâmbătă și duminică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.975 secunde