COSR oferă premii micilor jurnaliști sportivi

112
COSR oferă premii micilor jurnaliști sportivi - cosrpremii-1447260029.jpg

Articole de la același autor

Mâine, de la ora 11.00, la Casa Olimpică, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, prin Academia Olimpică Română, în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării Științifice, va organiza Gala laureaților concursului național de literatură și jurnalism sportiv "Un condei numit Fair-Play". Evenimentul este la cea de-a XV-a ediție și este sprijinit de Comitetul Internațional Olimpic, prin programul Solidaritatea Olimpică. 


Competiția s-a desfășurat pe trei categorii de vârstă: între 7 și 10 ani, între 11 și 14 ani și între 15 și 18 ani, la secțiunile poezie, proză și cronică-reportaj. Juriul concursului (președinte, profesor Mina Maria Rusu - inspector general de limba și literatura română în cadrul MECS) a selectat pentru faza națională 334 de lucrări, din peste 2.500 de la nivel județean. 


La gala de vineri, vor fi oferite 27 de premii și 45 de mențiuni, plus un premiu special care va fi acordat unui concurent, sportiv de performanță, legitimat la un club sportiv. De asemenea, și profesorii îndrumători vor primi distincții. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1669 secunde