COSR suplimentează primele olimpice

669
COSR suplimentează primele olimpice - olimpism-1319830550.jpg
Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) a anunțat că va suplimenta sprijinul financiar pe care îl oferă unor componenți ai lotului olimpic, grație contractelor de sponsorizare pe care le-a semnat recent.
COSR precizează că primii beneficiari ai acestei suplimentări vor fi sportivii echipajului de canoe dublu și sportivele echipelor feminine de spadă, judo și tenis de masă, precum și antrenorii acestora.
"Comitetul Olimpic și Sportiv Român are satisfacția de a anunța că, în urma perfectării a două noi contracte de sponsorizare, se află în situația de a putea crește sprijinul financiar pe care îl oferă unor componenți ai lotului olimpic. Primii beneficiari sunt sportivii echipajului de canoe dublu și sportivele echipelor feminine de spadă, judo și tenis de masă, precum și componenții colectivelor tehnice ale acestora. COSR își menține dorința de a crește cuantumul financiar și pentru alți sportivi din Polul de excelență olimpic și speră ca rezultatele premergătoare Jocurilor Olimpice de la Londra să permită acest lucru", se arată în comunicatul transmis de COSR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.443 secunde