Divizia A1 de volei masculin / feminin

CVM Tomis e mare favorită, "sirenele" intră în ședință

767
CVM Tomis e mare favorită,
Echipele CVM Tomis Con-stanța și CSU Galați se întâlnesc, sâmbătă, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor, într-o partidă din cadrul etapei a patra a Diviziei A1 la volei masculin.
Deși duelul este dispropor-ționat, formația oaspete, nou-promovată în primul eșalon, neputând emite pretenții, directorul executiv al CVM Tomis, Serhan Cadâr, anunță că voleibaliștii de pe litoral nu-și vor trata adversarii de sus.
"Am pregătit acest meci ca pe oricare altul, cu serio-zitate și conștienți de faptul că, dacă ne vom trata adversarii de sus, putem avea surprize neplăcute. Contracandidatele noastre în lupta pentru titlu abia așteaptă pașii noștri greșiți. Avem trei victorii în cele trei partide disputate până acum în campionat și, desigur, nu concepem decât victoria în fața echipei din Galați", a declarat, pentru "Cuget Liber", Serhan Cadâr.
Celelalte partide ale rundei: U Timișoara - Remat Zalău, Unirea Dej - Steaua București, CSM Agronomia București - U Cluj, Dinamo București - VCM LPS Piatra Neamț, SCMU Craiova - Știința Explorări Baia Mare.

În schimb, voleibalistele de la CSV 2004 Tomis au liber în week-end, partidele etapei a treia de campionat fiind programate abia în data de 19 no-iembrie, când, la Constanța, va sosi SCM U Craiova.
Până atunci, "sirenele" au timp de analize și pregătire suplimentară, astfel încât să nu mai asistăm la înfrângeri de genul celei de la Bacău, 1-3 cu Știința, în runda a doua a DA1.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4336 secunde