Cristi Tănase și-ar dori să devină secundul lui Mihai Pintilii la FCSB: „M-aș vedea acolo”

223
Cristi Tănase și-ar dori să devină secundul lui Mihai Pintilii la FCSB: „M-aș vedea acolo” - tanase-antrenor-1691584874.jpg

Articole de la același autor

Cristi Tănase (36 de ani), fostul jucător al celor de la FCSB, ar putea reveni la formația „roș-albastră” din postura de antrenor.

Concret, fostul decar al celor de la FCSB a susținut că și-ar dori ca în viitor să devină secundul lui Mihai Pintilii (38 de ani) la formația „roș-albastră”. De asemenea, Tănase a precizat că, în prezent, acesta deține un carnet de antrenor și că așteaptă să obțină Licența B și A.

„Eu am carnetul de antrenor. Acum aștept să iau B și A. După aceea, să vedem ce ne rezervă viitorul. Jucătorii, care au un anumit număr de meciuri la echipa națională, în cupele europene și în Divizia A, pot face acumulat B și A.

M-aș vedea, la început, antrenor secund, nu știu dacă principal (n.r. ai vrea să fii secundul lui Pintilii la FCSB?). Ar fi senzațional. Nu cred că doar pentru mine, ci pentru toată lumea, pentru orice fost jucător. Dar mai e până atunci”, a mărturisit Cristi Tănase, într-un interviu acordat celor de la PlaySport.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4523 secunde