Cristian Brănescu va antrena un fost campion de bob

1105
Noul antrenor al echipei CSM București, Cristian Brănescu (ex-Constructorul-Cleopatra), va avea sub comandă un jucător care a fost la un pas de a reprezenta România la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver. Este vorba despre Mircea Nicolescu, practicant al bobului, care, după o serie de disensiuni cu Federația Română de Bob și Sanie, a fost scos din lotul olimpic. El a decis să nu renunțe la sport și vrea să facă performanță la rugby.
Nicolescu are 25 de ani și a practicat timp de patru ani bobul, obținând numeroase premii interne și internaționale. A câștigat medalia de bronz la Cupa Europei și a devenit campion național în proba de bob de patru în 2009. De asemenea, clasarea pe locul cinci la Campionatul Mondial i-a adus și titlul de Maestru al Sportului.
"Mi-am dat seama că nu pot sta fără sport. Rugby-ul mi s-a părut cea mai bună variantă. Este un sport practicat de gentlemeni, este deja un fenomen și chestia asta m-a atras. Sper ca pregătirea fizică de la bob să mă ajute. Oricum, colegii și antrenorii m-au primit foarte bine", a declarat Mircea Nicolescu.
CSM București, care a preluat lotul și locul Olimpiei în Divizia Națională, este repartizată, în noua ediție de campionat, în Grupa A, alături de CSM Baia Mare, Dinamo București, U Cluj, Bucovina Suceava și CSU "Aurel Vlaicu" Arad, obiectivul fiind promovarea a cât mai mulți jucători la naționalele de juniori și tineret ale României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2489 secunde