Cristiano Ronaldo se retrage. Află când se va întâmpla

147
Cristiano Ronaldo se retrage. Află când se va întâmpla - cristianoronaldo-1447345087.jpg

Articole recomandate

Vedeta portugheză Cristiano Ronaldo (Real Madrid) a estimat că va mai juca 4 sau 5 ani înainte de a-și agăța ghetele în cui, iar din acel moment va trăi ca un rege alături de familie și prieteni.


Ronaldo a făcut aceste declarații într-un interviu publicat de revista lusitană ''Caras'' și a precizat că fotbalul este o parte importantă a vieții sale și din acest motiv încearcă să dea 100% tot timpul.

Internaționalul portughez a vorbit și despre adversitatea unor suporteri, care însă îl motivează și mai mult: "Nu sunt cea mai modestă persoană din lume, admit asta, nu sunt fals, dar în anumite aspecte sunt foarte umil".

Atacantul de 30 ani a mărturisit că fiul său de 5 ani i-a cerut să-i cumpere un iPhone 6 ca să vorbească cu el la telefon, dar Ronaldo a refuzat și i-a spus că bunica sa ar trebui să aibă telefonul, dacă vrea să vorbească cu el. De asemenea, Ronaldo a mărturisit că este foarte disciplinat, deși mai bea un pahar de vin din când în când sau mănâncă un hamburger acompaniat de o coca cola, transmite Agerpres.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3437 secunde