Cristina Hârâci, aur la Openul Germaniei

795
Cristina Hârâci, aur la Openul Germaniei - d04d87afeff7fe7a12b9e865320a3efb.jpg
Jucătoarea de tenis de masă constănțeană Cristina Hârâci, de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul, s-a impus în proba de dublu feminin a Openului de juniori al Germaniei, de la Seligenstadt.
Hârâci a făcut pereche cu Dora Madarasz, din Ungaria, cele două dispunând în finală de Sabine Winter (Germania) și Barbora Balazova (Slovacia), cu scorul de 3-2 (11-7, 11-8, 6-11, 8-11, 11-8).
În Germania a participat și un alt reprezentant al LPS - Farul, Lucian Munteanu, care s-a clasat pe locul trei cu echipa de juniori a României, după ce a pierdut în semifinale la Japonia B (0-3). În sferturi, tricolorii au învins cu 3-2 Germania B, două dintre victorii fiind realizate de Munteanu.
Evoluția foarte bună și pentru echipa de băieți a LPS - Farul, care este aproape de a obține, în premieră, o medalie la Campionatul Național - Superligă.
Cu o etapă înaintea încheierii întrecerii, formația pregătită de Stelian Hașoti (echipă nou-promovată) ocupă, la egalitate cu CSM Cluj și ACTT București 1, locurile
2-4 în clasament. Ultima rundă se dispută la începutul lunii iunie, la Constanța. În penultima etapă, desfășurată în capitală, constănțenii au înregistrat două victorii (9-4 cu CSM Cluj, 9-6 cu ACTT 1) și o înfrângere (6-9 cu ACTT 2).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Februarie 2010
Stire din Sport : Andrei Filimon s-a accidentat în Qatar
Pagina a fost generata in 0.3232 secunde