Cristina Hârâci ratează Jocurile Olimpice

235
Elena Frîncu, directorul executiv al DSJ Constanța, a declarat, ieri, că jucătoarea de tenis de masă de la LPS "Nicolae Rotaru" CSS - Farul Cristina Hârâci va rata Jocurile Olimpice de la Beijing, din cauza herniei de disc de care suferă.
"Cristina a fost oprită din programul de pregătire competițională, iar azi (n.n. - ieri) dimineață a fost consultată pe plan local, de dr. Davidescu. Va merge și la București, la dr. Alexandrescu, dar nu se poate da alt verdict decât hernie de disc. E un verdict trist. Din păcate, Cristina ratează Campionatele Europene și Jocurile Olimpice. La vârsta ei (n.n. - 15 ani), fata încă nu poate fi operată de hernie de disc", a declarat Elena Frîncu.
Antrenorul sportivei și al echipei naționale feminine a României, Viorel Filimon, nu este însă atât de categoric, declarând, ieri, pentru "Cuget Liber", că, deocamdată, nu a fost luată nicio decizie în privința neparticipării Cristinei la JO.
"Cristina are durerea de vreo doi ani, dar niciun doctor dintre cei la care am fost nu ne-a zis că ar fi hernie de disc. Fata a mers mai departe cu masaj și fizioterapie. Așteptăm și opinia oamenilor din medicina sportivă de la București, poate ajungem și la un control în străinătate", ne-a spus Filimon.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6157 secunde