Cristina Neagu, indisponibilă șase luni, după o accidentare la genunchiul stâng

306
Cristina Neagu, indisponibilă șase luni, după o accidentare la genunchiul stâng - cristinaneagu-1359565281.jpg
Interul Cristina Neagu a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a meniscului intern la piciorul stâng, la antrenamentul de luni seara al echipei feminine de handbal Oltchim Rm. Vâlcea și va lipsi aproximativ șase luni, a confirmat gruparea vâlceană pe site-ul său oficial, citează Agerpres.


''La antrenamentul de luni seara, Cristinei i-a cedat genunchiul la antrenament fără să fie vorba de un contact cu vreo coechipieră", a declarat președintele Petre Berbecaru. 


Vestea accidentării este una rea din perspectiva jocurilor care vor avea loc în Liga Campionilor, dar președintele afirmă că echipa trebuie să lupte până la capăt: "Firește că suntem îngrijorați și supărați pentru ce s-a întâmplat, dar asta nu ne periclitează obiectivul. Când ne-am propus câștigarea Ligii, nu știam dacă putem conta pe Cristina Neagu, după operația la umăr". 


Pe 10 octombrie 2012, Cristina Neagu a revenit oficial pe teren după o pauză de un an și opt luni, într-un meci câștigat de echipa sa, Oltchim Rm. Vâlcea, cu scorul de 34-23 (19-10), în deplasare, cu ASC Corona 2010 Brașov, în etapa a 5-a a Ligii Naționale de handbal feminin. 


Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, jucase precedentul meci pe 12 februarie 2011, contra campioanei Spaniei, Itxako Estella (25-26), după care s-a operat în SUA la umărul drept. Oltchim va juca duminică, în Sala Sporturilor ''Traian'', primul meci din faza a doua a grupelor Ligii Campionilor, cu Ferencvaros Budapesta.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3043 secunde