Cristinel Dragomir a pierdut bătălia pentru vicepreședinția FRR

397
4
Cristinel Dragomir a pierdut bătălia pentru vicepreședinția FRR - rugbycristineldragomir-1360347316.jpg

Articole de la același autor

Vineri, în cadrul alegerilor noilor oficiali ai Federației Române de Rugby, președintele RCJ Constanța Cristinel Dragomir a pierdut bătălia pentru unul din cele trei posturi de vicepreședinte.
În cadrul alegerilor a fost reales ca președinte al FRR fostul internațional Alin Petrache (36 ani), cele trei posturi de vicepreședinți fiind ocupate de Pompilie Borș, George Boroi și Călin Matei.

"Este o onoare să se obțină o unanimitate în alegerea în funcția de președinte al Federației Române de Rugby. Scopul nostru este acum să cucerim o nouă calificare, de data asta mai ușoară, la Cupa Mondială. Am făcut o analiză a activității în perioada ultimilor patru ani. Dorim o revigorare a sportului nostru la nivel de copii și juniori. Pe de altă parte, urmărim dezvoltarea infrastructurii pentru rugby. Vrem să facem mai puternice campionatele naționale", a declarat Petrache pentru Agenția Națională de Presă. 



Comentează știrea

RCJ
9 februarie 2013
Cristinele,

ce naiba sa faci tu la Federatie? Am mai avut unul acolo si nu ne-a folosit la nimic. Mai bine ocupa-te de echipa ca anul asta va fi jale cu d-alde Paraschiv, dinamovisti si pantelimoneni. Vezi de treaba ta si lasa "sferele inalte" la care, oricum nu ai acces si nu faci fata.

profesor
9 februarie 2013
Alegeri

Dar Frincu ce cauda la Federatia de rugby? Parca a jucat handbal! Ce cauta o pensionara printre membrii ???!!!! Cum poate ajuta la progresul acestui sport. Doamne, suntem tara unde totul este posibil !

primarului vesnic absent si drogy,primariei cu cohorta de angajati care nu fac nimic si ecarisajului care toaca frunze la (culmea ironiei!)caini:))..
9 februarie 2013
cainele maidanez constantean(vorbesc in numele celor 20 000 caini maidanezi din CTA) DECLAR MANDRU CA SUNTEM NR 1 PE TZARA LA MAIDANEZI PE CAP DE LOCUITOR CONSTANTEAN

(vorbesc in numele celor 20 000 caini maidanezi din CTA) DECLAR MANDRU CA SUNTEM NR 1 PE TZARA LA MAIDANEZI PE CAP DE LOCUITOR CONSTANTEANtEu, ca un caine maidanez ce ma aflu pe strazi, declar urmatoarele: 1. sunt un caine al nimanui, deci nimeni nu este responsabil de comportamentul meu pe strazi

bulanel
10 februarie 2013
tirul cu m...

Auzi mai cristinele, ia sa te iei tu de mina cu rapandula aia de la ajr si sa va duceti unde a intarcat mutu iapa. ziceti ca aveti fatza de oficiali frr? vise taica... da voturi, voturi cate ati luat???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4367 secunde